COSTEL GALCA: As vrea un MM la STEAUA. Doar un jucator dintre cei solicitati mi-a fost adus

Costel Galca a sustinut, miercuri, o conferinta de presa, in care tehnicianul echipei Steaua si-a spus nemultumirile fata de problemele pe care le are la gruparea din Ghencea. In ciuda faptului ca este recunoscut pentru calmul sau, Galca a rabufnit astazi la intalnirea cu jurnalistii si a declarat ca ar avea nevoie de un conducator ca Mihai Stoica, unul care sa iasa in fata si sa apere interesele echipei.

In plus, Costelinho a mai dezvaluit si faptul ca nu l-a dorit pe Vali Lemnaru la echipa, dar si faptul ca dintre fotbalistii solicitati de el i-a fost adus numai unul, Nicandro Breeveld.

CITESTE SI: STEAUA BUCURESTI si-a stabilit lotul pentru EUROPA LEAGUE. GALCA a renuntat la trei jucatori 

“Mi-ar fi placut sa fie o persoana in club care sa iasa si sa vorbeasca, cum era Mihai Stoica inainte, care sa vorbeasca si sa lamureasca diverse chestiuni. Nu e normal sa iasa antrenorul de fiecare data, sper ca totusi cineva sa iasa si sa vorbeasca. Sper sa vina o persoana pe acest post. Avem oameni, dar trebuie constant unul care sa iasa in fata si sa spuna ce se intampla la club. Nu pot iesi eu in fiecare zi sa vorbesc pe la televiziuni, radiouri, plus ca n-ar mai avea efect”, a rabufnit Galca la conferinta de presa de azi.

“Lemnaru … ce a aparut in ziar e real, am vorbit cu el, sunt un om direct, cautam al tip de atacant dar i-am zis ca daca a venit are aceleasi sanse ca si ceilalti colegi. Trebuia sa vina un alt tip de atacant, nimic mai mult, ne trebuia ceva cu mai multa viteza, cu alt tip de joc. Lemnaru mi-a zis ca vrea sa plece in ziua in care s-a accidentat.

CITESTE SI: STEAUA BUCURESTI a fost PEDEPSITA exemplar de UEFA. Stadion suspendat si AMENDA URIASA 

S-au adus jucatori, nu neaparat jucatorii pe care ii voiam eu, eu nu am adus jucatori, din toti jucatorii veniti la Steaua doar Breeveld e ce am vrut, din trei jucatori pusi pe lista. Rusescu nu intra in discutii initial dar nu am zis ca nu il doresc, apoi mi-au zis ca vine Rusescu, foarte bine, a lucrat in Spania si Portugalia doi ani si acolo sunt alte metode”, a mai spus antrenorul Stelei.

Sursa foto: sport.ro