COSTEL GALCA: Asteptam un PAS GRESIT de la ASA

Antrenorul STELEI, COSTEL GALCA, a declarat dupa meciul castigat duminica seara in fata lui DINAMO cu scorul de 3-1, ca cele trei puncte obtinute erau importante si ca echipa sa trebuie sa se gandeasca la urmatoarea partida, cea cu Chiajna, asteptand un “PAS GRESIT” de la ASA Targu Mures.

“Nu trebuie sa ne mai gandim ca am pierdut primul loc, ci la urmatorul meci, cel cu Chiajna. Trebuie sa il castigam si sa asteptam un pas gresit de la ASA. Normal ca, daca ajungeam la cinci puncte distanta, era foarte greu sa mai recuperam in aceste patru meciuri.”, a mai spus COSTEL GALCA.

Antrenorul a vorbit si despre momentele grele petrecute la vestiare, dupa ce arbitrul Cristian Balaj a intrerupt jocul din cauza tortelor, petardelor si obiectelor contondente aruncate de dinamovisti si care il aveau ca tinta pe portarul Arkauskis.

Citeste si: FLAVIUS STOICAN, prima DECLARATIE dupa INFRANGEREA suferita de DINAMO in DERBY-UL cu STEAUA

“Erau importante aceste trei puncte pe care le-am castigat. Vreau sa felicit galeria dinamovista pentru ca a facut o atmosfera foarte frumoasa. Fara acele petarde, cred ca era o atmosfera extraordinara la acest derby. Nu ca a fost greu sa-l conving pe Arlauskis sa revina, dar era ametit si exista riscul sa nu mai intre, iar noi aveam nevoie de el. Ma bucur ca a intrat, ca a facut un meci foarte bun, am castigat acest meci si ca speram in continuare la titlu”, a mai spus COSTEL GALCA.

Citeste si: DINAMO-STEAUA 1-3 (0-0) / “ROS-ALBASTRII” se MENTIN in LUPTA pentru TITLU

Antrenorul a explicat si cele doua surprize din echipa de start a Stelei si anume folosirea lui Chipciu ca varf impins si titularizarea lui Breeveld in linia de mijloc. “La inceputul sezonului am mai avut meciuri in care Chipciu a jucat varf de atac si am avut foarte multa mobilitate si viteza si asta m-a convins pentru aceasta alegere. Breeveld mai jucase si am decis ca trebuie sa joace, fiindca are calitate si aduce liniste in mijlocul terenului”, a aratat COSTEL GALCA.

Sursa foto: digisport.ro