COSTEL GALCA merge la Poarta Alba pentru a negocia preluarea bancii tehnice a Stelei

STEAUA nu a numit inca un inlocuitor pentru LAURENTIU REGHECAMPF desi mai sunt mai putin de doua saptamani pana la reunirea echipei, insa situatia pare ca se redresa curand.

Dupa ce au pus pe hartie o lista lunga de tehnicieni care i-ar putea lua locul lui LAURENTIU REGHECAMPF, oficialii Stelei par ca s-au oprit la un nume: COSTEL GALCA. “Pana marti Steaua va avea antrenor. Suntem intelesi cu el in proportie de 90%”, a spus o sursa din cadrul clubului pentru Fanatik.

Luni, fostul international COSTEL GALCA va merge la Poarta Alba pentru a discuta cu Gigi Becali, antrenorul confirmand informatia: “Normal ca ma duc la domnul Becali. El ia deciziile la Steaua. Momentan nu vreau sa vorbesc mai mult, vom vedea. Am fost cautat, dar nu oficial”, a spus Galca pentru sursa citata.

Citeste si: STEAUA ar putea fi antrenata de doi dintre fostii sai jucatori 

GALCA pune insa si conditii: “Prima conditie a lui Costel este ca nimeni sa nu se amestece in treburile lui si, daca va fi dat afara inainte de finalul angajamentului, sa i se plateasca o clauza de un milion de euro. Costel stie ce e la Steaua, l-a avertizat clar si Panduru”, a dezvaluit un apropiat al lui Galca pentru SportNews.ro.

Citeste si: STEAUA si-a gasit ANTRENOR / ALIOSA ASANOVIC negociaza cu echipa campioana 

Tehnicianul in varsta de 42 de ani solicita o echipa de colaboratori de opt oameni, printre care şi un analist video, post care n-a existat in mandatul lui Reghecampf.