COSTEL GALCA: Partida cu STROMSGODSET va fi una extrem de ECHILIBRATA

Tehnicianul echipei STEAUA BUCURESTI, CONSTANTIN GALCA, a declarat ca meciul cu formatia norvegiana STROMSGODSET, din turul doi preliminar al LIGII CAMPIONILOR, va fi unul foarte echilibrat si spera ca stelistii sa marcheze de mai multe ori ca in partida cu Astra, din Supercupa Romaniei.

“Au jucatori foarte buni, cu mobilitate foarte buna. Va fi un meci foarte ECHILIBRAT, dar sper sa ne impunem pentru ca avem o echipa valoaroasa, cu jucatori de buna calitate si sper sa marcam mai multe goluri ca in meciul cu Astra. Nu am emotii, i-am vazut pe jucatori cat de concentrati sunt”, a declarat GALCA.

CITESTE SI: STROMSGODSET-STEAUA, ora 20:30, ProTV si LIVE TEXT MONDO NEWS / Campioana incepe o noua aventura europeana 

“STROMSGODSET este o formatie cu un fotbal foarte ofensiv. Chiar m-a surprins cand am vazut-o live. Fossum si Junior sunt mijlocasii din fata apararii si au rabdare la constructie, iar fundasii laterali urca foarte mult.

Nu am emotii. Am mai fost intrebat si inainte de Supercupa. Nu am. Dar e un meci important pentru noi toti, pentru club, e vorba despre foarte multi bani in aceasta competitie”, a mai spus tehnicianul ros-albastrilor.

CITESTE SI: STROMSGODSET a castigat ultimul meci inaintea confruntarii cu STEAUA 

STEAUA BUCURESTI intalneste, miercuri, de la ora 20.30, in deplasare, campioana Norvegiei STROMSGODSET IF, in prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Campionilor. Partida va putea fi urmarita, in format LIVE TEXT pe MONDO NEWS. Returul este programat peste o saptamana la Bucuresti.

Sursa foto: sport.ro