COSTEL GALCA, prima DECLARATIE dupa meciul amical dintre STEAUA si BORUSSIA DORTMUND

Antrenorul STELEI, COSTEL GALCA, a declarat dupa meciul cu BORUSSIA DORTMUND ca este multumit de jocul echipei sale si ca asteapta revenirea lui Chipciu si intrarea cat mai rapida a lui Tamas.

Citeste si: STEAUA-BORUSSIA DORTMUND 0-1 (0-0), LIVE TEXT / Campioana Romaniei a fost INVINSA PE FINAL de meci

”Ne-am atins obiectivul. Ne-am creat ocazii de gol, dare e devreme sa vorbim de un meci complet, pentru ca mai avem o saptamana de pregatire. Borussia este o echipa de top din Europa si, in afara rezultatului, a iesit destul de bine. Pacat ca am ratat ocazii. Am inceput anul cum l-am terminat, dar, pe viitor, sper sa marcam. Suntem in prima saptamana si este devreme sa spunem la ce nivel suntem. Chipciu este posibil sa intre peste cateva zile. Sper ca Tamas sa ne ajute cat mai repede, pentru ca accidentarea sa este delicata, avand ruptura de ligamente”, a declarat COSTEL GALCA la Digi Sport.

Citeste si: PROGRAMUL PARTIDELOR DE VERIFICARE pe care le va sustine STEAUA in cele doua STAGII DE PREGATIRE din Spania si Turcia

STEAUA a fost invinsa de formatia germana BORUSSIA DORTMUND cu scorul de 1-0 (0-0), sambata, la Alicante, intr-un prim meci amical de fotbal sustinut de campioana Romaniei in stagiul de pregatire din Spania.

Sursa foto: fanatik.ro