COSTEL GALCA s-a intalnit cu LAURENTIU REGHECAMPF / Vezi ce au discutat

LAURENTIU REGHECAMPF, fostul antrenor al echipei STEAUA BUCURESTI, s-a intalnit joi seara cu omul care i-a luat locul pe banca tehnica a campioanei Romaniei, COSTEL GALCA.

COSTEL GALCA, fostul selectioner al nationalei de juniori U17 a Romaniei, l-a vizitat joi sear ape LAURENTIU REGHECAMPF pentru o discutie despre situatia echipei. “M-am intalnit cu Costel Galca, a fost la mine acasa si a fost un dialog ok. Mi-as dori sa reuseasca la Steaua. I-am transmis doar lucruri pozitive, pentru ca nu trebuie sa-i transmit eu care sunt lucrurile negative, le va observa singur. N-am vorbit prea mult de jucatori sau de caracterul acestora, ci am vorbit despre alte chestiuni legate de regulament, de ordinea de la echipa, de cum s-a facut programul in ultimul an. Sunt alaturi de el cu sufletul si n-am vrut sa-i spun lucruri care sa-l influenteze”, a spus Reghecampf, in prezent antrenor la Al-Hilal.

 Citeste si: LAURENTIU ROSU este noul antrenor secund al STELEI

“Stiu foarte multe lucruri despre Steaua, dar nu mai sunt eu in masura sa vorbesc despre ele. Presedintele clubului trebuie sa vorbeasca despre asta. N-am fost contabil, ci doar antrenor. Sunt sigur ca oamenii din club vor rezolva toate problemele pentru ca este nevoie de liniste si de o pregatire foarte buna pentru preliminariile UEFA Champions League”, a declarat Reghecampf la Digi Sport.

 Citeste si: GAFE DE PROPORTII LA PREZENTAREA LUI COSTEL GALCA LA STEAUA 

Laurentiu Reghecampf a parasit Steaua saptamana trecuta, in locul sau fiind numit Costel Galca, fost jucator al “ros-albastrilor” in anii ’90.