COSTEL GALCA: “Sper ca vom castiga”

COSTEL GALCA si GIEDRIUS ARLAUSKIS au sustinut in aceasta seara conferinta de presa inaintea partidei cu Aktobe, mansa tur a turului III preliminar al Ligii Campionilor.

 “Aktobe e un adversar foarte puternic, are jucatori foarte buni in linia ofensiva, asa cum sunt Neko si Pizzelli. Dar eu sper ca maine vom avea un joc bun si vom castiga”, a spus Costel Galca. Referindu-se la jucatori, antrenorul Stelei a spus: “Varela a venit cu noi. La meciul cu Rapid l-am folosit pe Filip in centrul defensivei, dar maine il voi folosi intr-o alta pozitie”.

Citeste si: AKTOBE – STEAUA: Gruparea din Ghencea a ajuns in Kazahstan. VIDEO 

Despre adversar, cei de la AKTOBE, GALCA a spus ca: “Aktobe a eliminat-o pe Dinamo Tbilisi, am vazut ca e o echipa serioasa. Nu stiu ce tactica vor aborda maine, daca vor ataca sau se vor apara”, cat despre gazon: “nu este intr-o stare foarte buna. Va fi o problema, dar avem jucatori experimentati si ar trebui sa joace bine. Suntem decisi sa castigam. Va fi oricum un meci diferit. Aktobe nu poate fi comparata cu Stromsgodset”.

Citeste si: STEAUA – AKTOBE: S-au anuntat PRETURILE la biletele pentru partida de pe National Arena 

Arlauskis a precizat ca STEAUA a venit pregatita sa se califice mai departe si ca el si colegii sai tintesc grupele Ligii Campionilor. “E un duel important pentru noi. Vrem sa ajungem in grupele Champions League, iar maine vom face totul pentru a castiga si pentru a merge mai departe. Antrenorul ne-a prezentat bine adversarul”, a spus Arlauskis.