COSTEL GALCA va antrena in LA LIGA. Afla ce formatie va conduce tehnicianul ROMAN

Antrenorul COSTEL GALCA este foarte aproape de a prelua o formatie din prima liga spaniola, tehnicianul roman fiind principalul favorit pentru a prelua fomatia ESPANYOL BARCELONA.

Jurnalistii de la cotidianul Sport anunta ca sefii lui ESPANYOL BARCELONA s-au reunit, luni dimineata, intr-o sedinta de urgenta, luand decizia de a-l demite pe antrenorul SERGIO GONZALEZ, caruia i se reproseaza rezultatele slabe din ultima perioada si apropierea periculoasa de zona retrogradarii.

Jurnalistii catalani noteaza ca inlocuitorul lui SERGIO GONZALEZ pe banca lui ESPANYOL BARCELONA va fi COSTEL GALCA, fostul mijlocas fiind alegerea conducerii clubului din CATALUNYA.

Spaniolii au fost impresionati de rezultatele foarte bune obtinute de COSTEL GALCA la STEAUA BUCURESTI in sezonul trecut, cand a reusit sa castige titlul in Liga 1, Cupa Romaniei si Cupa Ligii, o “tripla” istorica pentru fotbalul romanesc.

Liber de contract, COSTEL GALCA ar urma sa fie prezentat oficial cel mai tarziu in cursul zilei de marti.

COSTEL GALCA a evoluat patru sezoane, in perioada 1997 – 2001 la ESPANYOL BARCELONA, fiind un nume cunoscut si apreciat de fanii echipei catalane.

Sursa foto: sport