COSTEL GALCA: Am sa fac tot ce este omeneste posibil ca STEAUA sa straluceasca. UPDATE LIVE TEXT

UPDATE: 13: 28: “Nu am reusit sa ma vad cu toti jucatorii, insa am vorbit cu cativa dintre ei la telefon. Nu am putut face acest lucru pentru ca o parte sunt in vacanta si nu puteam sa-i chem la stadion, dar avem tot timpul sa ne cunoastem si sa stam de vorba ca sa punem la punct tot ce avem de facut pentru a obtine ceea ce ne-am propus”, a mai spus noul antrenor al campionaei en-titre din Liga I.

UPDATE: 13.25: “Laurentiu Rosu mai are contract cu Petrolul Ploiesti si de aceea nu se va regasi in staff-ul meu tehnic. Chiar daca eu imi doresc sa joc 4-3-3, trebuie sa vad dacă jucatorii se pot adapta. Imi place sa domin adversarul, imi place ca elevii mei sa faca o circulatie a balonului foarte buna. N-am intrat in detaliile legate de buget, este prea devreme”, a continuat GALCA.

UPDATE: 13.20: “Pentru a reusi trebuie multa multa munca si foarte multa disciplina. Jucatorii sa se astepte la un antrenor comunicativ si foarte disciplinat. Toti jucatorii sunt importanti pentru mine, echipa insa este pe primul loc. Suporterii sa fie aproape de noi pentru ca ajutorul lor ne putem apropia de obiectivele propuse”, a mai spus GALCA.

UPDATE: 13.16:  “Jucatorii de la STEAUA vor pleca doar in cazul unor oferte foarte bune si pentru ei si pentru club. Discutam cu Sampdoria pentru prelungirea imprumutului lui FEDERICO PIOVACCARI. GALCA stie filozofia STELEI, a jucat intr-un campionat foarte puternic, are la dispozitie un grup de fotbalisti tineri talentati. COSTEL GALCA a fost primul pe lista noastra dupa plecarea lui REGHECAMPF”, a spus VALERIU ARGASEALA.

UPDATE: 13: 15: “Voi vedea ce jucatori vor pleca, insa eu sunt de parere ca tinerilor trebuie sa li se ofere mai multe sanse. STEAUA trebuie sa castige titlul si sa se califice in Liga Campionilor, iar pentru acest lucru trebuie sa muncim din greu”, a continuat GALCA.

UPDATE: 13.10: “Am sa fac tot ceea ce este omeneste posibil ca STEAUA  sa STRALUCEASCA din nou. Nu cred ca sunt foarte multe de schimbat aici. Am sa vorbesc foarte mult si cu LAURENTIU REGHECAMPF si cu cei din staff-ul sau pentru a vedea cum stau lucrurile in acest moment. Consider ca trebuie sa comunici pentru a reusi la un club ca STEAUA. O sa incerc sa o mentin pe STEAUA la nivelul la care este obisnuita dintotdeauna dar si in ultimii ani”, a spus COSTEL GALCA vizibil emotionat la prima sa conferinta de presa in calitatea de antrenor al ros-albastrilor. 

UPDATE: 13.05: COSTEL GALCA  a fost prezentat in functia de antrenor principal al STELEI de catre presedintele administrativ al ros-albastrilor, VALERIU ARGASEALA. Conferinta de presa a intarziat deoarece au existat cateva detalii legate de contract care au fost renegociate de GALCA si ARGASEALA. 

COSTEL GALCA este nou antrenor al STELEI BUCURESTI, tehnicianul in varsta de 42 de ani urmand sa fie prezentat oficial de gruparea din bulevardul Ghencea, marti, in cadrul unei conferinte de presa care va incepe la ora 13.00 si va putea fi urmarita, in direct, pe postul Sport.ro.

In cadrul intalnirii cu reprezentantii mass media, COSTEL GALCA ii va prezenta si pe membrii staff-ului sau tehnic alaturi de care va conduce formatia ros-albastra in urmatoarele doua sezoane.

Citeste si: COSTEL GALCA este noul antrenor al STELEI! Tehnicianul va sta doi ani pe banca ros-albastrilor 

COSTEL GALCA va avea un salariu anual de 120 de mii de euro, la care sa vor adauga bonusuri in functie de indeplinirea obiectivelor, respectiv calificarea in grupele Ligii Campionilor si castigarea campionatului si a cupei Romaniei.

Numirea lui COSTEL GLACA pe banca STELEI nu a trecut neobservata de catre UEFA. Forul european a postat pe pagina oficiala o stire prin care anunta ca echipa campioana din Romania si-a schimbat antrenorul, GALCA intorcandu-se la STEAUA BUCURESTI.

Citeste si: LAURENTIU REGHECAMPF, prima reactie legata de numirea lui COSTEL GALCA la STEAUA 

“Vreau sa antrenez asa cum am invatat in Spania”, este mesajul lui COSTEL GALCA, cel care il inlocuieste pe LAURENTIU REGHECAMPF pe banca Stelei. COSTEL GALCA a jucat in Spania la echipe de prima liga, Mallorca, Espanyol, Villareal, Zaragoza si Almeria, la ultima debutand si in meseria de antrenor, la echipa secunda.

Sursa foto: captura sport.ro