Costica Stefanescu nu s-a sinucis, sustine Olguta Vasilescu

Membrii familiei fostului mare fotbalist, Costica Stefanescu, sustin ca acesta nu s-a sinucis, asa cum s-a anuntat initial, a declarat primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu intr-o interventie telefonica la postul Romania Tv.

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, a discutat cu sotia fostului capitan al nationalei Romaniei iar aceasta i-a marturisit ca nu crede in varianta sinuciderii. Noua varianta este ca Stefanescu a iesit pe balconul salonului de la Spitalul Militar sa ia aer si, ametit de calmante, s-a dezechilibrat si a cazut de la etajul cinci.

“Noi nu credem ca a fost vorba despre o sinucidere. Nu reiese de nicaieri acest lucru. Probabil ca a fost ametit de medicamente, a iesit sa ia aer si s-a dezechilibrat. Aceasta este si parerea familiei”, a spus edilul din Craiova la Romania TV.

“Nu poate sa reiasa de nicaieri ca s-a sinucis, nu exista niciun bilet lasat familiei. In plus, el era sedat. Si in documentele medicale scrie ca este vorba de un politraumatism, nu de sinucidere”, a mai spus Olguta Vasilescu.

Sursa foto: sptfm.ro