COSTICA STEFANESCU S-A SINUCIS! Vezi pozitia oficiala a Spitalului Militar

costica-stefanescu-sinucidere-costica-stefanescu

Purtatorul de cuvant al Spitalului Militar din Capitala, Oana Ciobanu, a vorbit despre decesul lui Costica Stefanescu, survenit marti seara. Oana Ciobanu a mentionat ca echipa de resuscitare s-a prezentat imediat la locul in care s-a produs tragedia, insa decesul s-a produs pe loc.

“Pacientul Costica Stefanescu s-a internat duminica seara la chirurgie toracica. In jurul 18, pacientul s-a aruncat de la etajul 5, aproximativ 20 de metri in gol. Echipa de resucitare s-a deplasat imediat la fata locului, dar, din pacate, decesul s-a produs imediat. Familia si Costica Stefanescu si-au dorit discretie totala in ceea ce priveste dosarul”, a spus Oana Ciobanu, conform ziare.com.

Reprezentantul Spitalului Militar a mentionat ca institutia va colabora cu autoritatile dupa ce o ancheta a fost deja demarata.

“La ora 18 15 a fost chemata Politia, Procuratura si 112. Vom pune la dispozitia organelor de cercetare absolut toate datele pe care le vor solicita”, a mai spus Ciobanu. Ea nu a explicat, insa, motivul pentru care s-a ajuns la aceasta tragedie, precizand ca ancheta este in derulare.

Sursa foto: ziarulring.ro