Coșuri de Crăciun comandate online pentru cei dragi – idei de cadouri de Crăciun 2021

Suntem deja în luna septembrie, iar asta înseamnă că… Sărbătorile de iarnă sunt foarte aproape! Timpul trece rapid în această perioadă în care cele mai multe persoane sunt foarte active mai ales pe plan profesional, indiferent de domeniul de activitate. Deja din octombrie apar produsele specifice de Crăciun în magazine, iar din noiembrie suntem cu totul cuprinși de spiritul Sărbătorilor de iarnă, oriunde ne-am afla – pe stradă, la shopping, acasă uitându-ne la TV etc.

Oficial, curând se dă startul în goana după cadouri de Crăciun. Așadar, iată niște idei de cadouri potrivite în orice context, pentru familie, prieteni și chiar colegi sau șefi de la locul de muncă: coșurile cadou de Crăciun. Colecția de cosuri cadou Craciun 2021 este deja în prim-plan la retailerii specializați precum gourmetGIFT.ro. Sunt propuse desigur combinații deosebite, cu aspect festiv, care impresionează mai întâi la nivel estetic, apoi au capacitatea de a surprinde simțurile celor ce le savurează.

Este tot mai obișnuit și în România, în trend cu obiceiurile din multe țări dezvoltate, să se ofere coșuri de Crăciun celor dragi, persoanelor apropiate. Pot fi coșuri cadou pentru părinți, bunici, copii, prieteni, colegi de serviciu, colaboratori. Partea cea mai interesantă la astfel de cadouri de Crăciun este că sunt cadouri de familie, de care se bucură de obicei nu doar destinatarul principal al cadoului, ci toți cei dragi acestuia. Așadar, cadoul ținește perfect, pentru experiențe memorabile.

Coșurile cadou se potrivesc oricând, oriunde, oricui, indiferent de tipul de relație între cel ce oferă și cel ce primește. Poți alege desigur diverse variante în funcție de preferințe și buget. Unele coșuri cadou se potrivesc mai mult pentru rude și prieteni, altele mai mult pe plan oficial, profesional. De cele mai multe ori, coșurile cadou de Crăciun cuprind băuturi alcoolice selecționate atent, dulciuri de sezon, cafea italiană veritabilă, alte produse gourmet de excepție. Toate trebuie să fie produse premium și de lux, exclusiviste, pentru momente festive cu totul speciale.

Se pot comanda inclusiv coșuri ieftine de Crăciun, cadouri ieftine de Crăciun care nu fac însă compromis la partea de calitate. Iată cosuri cadou gourmet la prețuri neașteptat de mici, de exemplu modelele Pachet cadou Flavours și Pachet Cadou Purple Gift din oferta de coșuri de Crăciun de la gourmetGIFT.ro (unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de coșuri cadou, ce oferă varianta de comandă online).

Prima variantă dintre cele două coșuri cadou mai sus menționate cuprinde Vin spumant Montevi 750 ml, Panettone cu coajă de portocală și stafide 500g, Biscuiți asortați Gunz 200g, Tabletă de ciocolată Heidi 100g, Praline de ciocolată Heidi Bouquet 120g, Biscuiți cu jeleu Jaffa Cakes Delisana 135g, Bomboane Roshen Milky Splash 150g, Cutie cadou cu mâner. Așadar, diversitate și totuși preț foarte avantajos. A doua variantă include Al.Bottega Spumant Rose Gold 200 ml, Trufe de ciocolată Belgotruff 150g, Terină cu prune si armagnac Maison Sauveterre 90gr, Cutie cadou.

Se pot alege coșuri cadou premium cu fel de fel de produse, inclusiv whisky, vinuri, șampanie veritabilă franțuzească și alte băuturi fine. De asemenea, vedete și în acest sezon sunt variantele de Panettone și varietățile de cafea italiană de la mărci de renume, inclusiv Trucillo și Excelsior, importate în România chiar de gourmetGIFT.ro.