Covasna: Sute de motociclisti au aprins o lumanare la Sanzieni, in memoria colegului lor mort in acel loc intr-un accident

Covasna: Sute de motociclisti au aprins o lumanare la Sanzieni, in memoria colegului lor mort in acel loc intr-un accident

Sute de motociclisti din mai multe judete s-au adunat, sambata, la Sanzieni, judetul Covasna, pentru a aprinde o lumanare in memoria colegului lor care a murit in acel loc intr-un accident, in luna august, cand un alt motociclist care voia sa ajute a fost batut si injunghiat.

Cele cateva sute de motociclisti s-au asezat pe marginea soselei din Sanzieni, punandu-si castile in fata motocicletelor si aprinzand cate o lumanare, in memoria colegului lor care a murit acolo intr-un accident rutier petrecut in luna august, transmite corespondentul Mediafax.

Totodata, pe foarte multe motociclete a fost afisata inscriptia “Respect si dreptate”.

Organizatorii au declarat ca manifestarea a avut scop comemorativ, dar motociclistii vor sa si atraga atentia ca este nevoie de un raspuns categoric la astfel de evenimente. Comunitatea motociclistilor cere autoritatilor sa faca toate demersurile pentru solutionarea corecta a accidentului de la Sanzieni, dar si pentru prevenirea unora similare.

Citeste si: TRAGEDIE IN ILFOV: TREI BARBATI AU MURIT, IAR ALTI DOI SUNT IN STARE GRAVA DUPA CE AU PARTICIPAT LA O CURSA ILEGALA DE MOTOCICLETE

Manifestarea initiata de Chopper Academy M.C. a avut loc la 41 de zile de la accident, motociclistii fiind nemultumiti ca nici pana acum nu exista un raspuns clar al autoritatilor in privinta imprejurarilor in care s-au petrecut evenimentele respective.

Printre sutele de motociclisti s-a numarat si presedintele PNL Covasna, senatorul Marius Obreja, care a declarat corespondentului Mediafax ca a participat in calitate privata la aceasta actiune de comemorare si de solidaritate a comunitatii motociclistilor, din care face si el parte.

In 10 august, un barbat de 37 de ani ce conducea o motocicleta dinspre Targu Secuiesc catre Miercurea Ciuc a accidentat o fata de 11 ani care traversa neregulamentar, prin loc nepermis si fara sa se asigure, dupa care motocicleta a iesit de pe sosea si s-a izbit de zidul unui imobil. Ca urmare, motociclistul a murit, iar o femeie de 44 de ani, aflata si ea pe motocicleta, a fost ranita grav, fiind transportata la Spitalul Judetean Brasov. De asemenea, fata a fost ranita si dusa la Spitalul din Sfantu Gheorghe. Potrivit Politiei, la locul accidentului s-a oprit un barbat de 28 de ani, tot motociclist, care a incercat sa ajute, dar care a fost atacat de un grup de persoane. Surse locale au spus ca motociclistul a fost atacat de localnici de etnie roma, care l-au batut si l-au injunghiat, el fiind ranit grav si internat la Spitalul Judetean Brasov.

In urma anchetei, politistii din Covasna au audiat patru barbati in legatura cu injunghierea motociclistului, unul dintre ei fiind ulterior arestat.

Foto: Vocea Transilvaniei