COZMIN GUSA si SORIN OANCEA, AUDIATI LA DNA IN DOSARUL LUI LUDOVIC ORBAN. REACTII. UPDATE

COZMIN GUSA, directorul REALITATEA TV, s-a prezentat marti la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) pentru a fi audiat de procurori in dosarul lui LUDOVIC ORBAN in calitate de martor, jurnalistul infimand zvonurile conform carora ar fi luat bani de la fostul candidat liberal la Primaria Bucuresti, informeaza televiziunile de stiri.

UPDATE 11.55: La mai putin de o ora dupa ce reprezentantul Realitatea a intrat la DNA, la sediul institutiei si-a facut aparitia si SORIN OANCEA, patronul B1 Tv, pentru a fi audiat, tot ca martor, in acelasi dosar. SORIN OANCEA, care detine 50% din B1TV, a declarat inainte sa intre in sediul Directiei Anticoruptie ca “evident” nu se platesc emisiunile electorale de la postul sau, dar a admis ca s-a intalnit cu liberalul.

“Asa cum m-am vazut cu domnul Orban m-am vazut cu multi politicieni”, a spus reprezentantul B1, adaugand ca “acuzatiile sunt la domnul Orban, nu la noi. Se pare ca a fost o discutie intre el si altcineva”, a mai spus SORIN OANCEA inainte de intalnirea cu procurorii.

STIRE INITIALA

COZMIN GUSA a spus ca a fost citat ca martor in calitate de reprezentant al postului Realitatea TV. Intrebat de jurnalisti ce ar fi putut sa spuna LUDOVIC ORBAN despre el, COZMIN GUSA a raspuns ca “nu avea ce sa spuna altceva decat ca am fost amici si contracandidati”, facand astfel referire la alegerile pentru Primaria Capitalei din 2008.

COZMIN GUSA a adaugat ca s-a ajuns la situatia achetata de DNA “dintr-un soi de disperare a a candidatului”, “pentru ca nu a fost sprijinit de liderii partidului”.

Vom reveni cu amanunte