Cozmin Gusa: Candidatul PNL-PDL la prezidentiale va fi KLAUS IOHANNIS

CANDIDATUL PNL-PDL la alegerile prezidentiale va fi KLAUS IOHANNIS, este de parere consultantul politic Cozmin Gusa. Strategul mai este de parere ca cele doua mari partide de dreapta nu vor fuziona si ca vor merge in fata electoratului intr-o alianta.

“Fiecare prin noi insine nu se poate. PDL nu are CANDIDAT. Catalin Predoiu este un om capabil, dar nu trece sticla. Nu va lua nici scorul partidului. Sunt de acord ca fuziunea nu se poate, singurul lucru valabil ar fi o alianta politica, electorala, candidatul va fi domnul KLAUS IOHANNIS, i se va testa electoratul, sa se vada cat poate coagula. Au un numitor comun: anti-pesedismul”, a spus Gusa joi seara, la Realitatea TV, in emisiunea Jocuri de Putere.

Citeste si: PNL A STABILIT DATA IN CARE VA ALEGE CANDIDATUL LA ALEGERILE PREZIDENTIALE

Consultantul politic a mai spus ca “alianta poate sa asigure o premisa de victorie in fata stangii, cu CANDIDATUL potrivit care astazi este KLAUS IOHANNIS”.

“Traian Basescu are partidul sau, PMP, are un lider de partid, Elena Udrea, care afirma ca vrea sa continue. Exista aceasta CANDIDATURA anti-PSD a PMP, exista viitoarea CANDIDATURA PNL-PDL, care este anti-PSD si anti-Basescu si multe CANDIDATURI pro-PSD, Tariceanu, Vadim Tudor, Gadea cine o sa mai vina”, a explicat Cozmin Gusa.

VIOREL CATARAMA VREA SA CANDIDEZE LA PRESEDINTIE

Sursa foto: realitatea.net