Cozmin Gușă îl face praf pe Marcel Pavel! Reacția artistului

Cozmin Gușă și Marcel Pavel sunt pe punctul de a pune capăt unei prietenii care durează de cel puțin 20 de ani. Motivul? Reacția extrem de dură a analistului politic la adresa artistului după perioada petrecută de Pavel în spital din cauza infectării cu noul coronavirus.

Cozmin Gușă, patronul Realitatea Plus, i-a adus o serie de acuzații foarte grave prietenului Marcel Pavel.  “Din ce am aflat, primul test a fost negativ, iar cineva vrea să facă un PR pentru pandemie. Din ce am discutat, este că a fost obligat să semneze, la internare, o declarație că nu vor discuta cu presa. Manipularea e totală! Așa au fost obligate și vedetele de la Antena 1, spitalul nu zice nimic”, a spus Cozmin Guşă.

Nu este pentru prima dată când Cozmin Gușă a vorbit despre situația lui Marcel Pavel. “Este victima unui joc subteran si a unei farse. Vedeți cât de isterizați au devenit oamenii, totul exemplificat prin ceea ce i se întâmplă lui Marcel Pavel. A avut 2 teste care au ieșit negative. Nici în acest moment, Marcel Pavel nu are nici un simptom de coronavirus, dar are o dublă pneumonie. Se simte foarte prost, dar nu pe motiv de coronavirus. A fost obligat să semneze un act că nu vorbește cu presa. El nu are coronavirus, totul e o mascaradă. Nimeni din familia lui nu s-a infectat. Oamenii care l-au testat pe Marcel Pavel au fost bucuroși să constate că el nu are coronavirus”, spunea Cozmin Gușă și acum câteva săptămâni.

Contactat de jurnaliștii de la impact.ro, Marcel Pavel s-a arătat dezamăgit de reacția lui Gușă. “Oameni buni, am fost în pericol să îmi pierd viața. Niciodată nu m-aș juca măcar o clipă cu așa ceva. Nu fac jocuri politice, nu mi-aș supune familia la un asemenea calvar. Sunt un om cu capul pe umeri și cu frica lui Dumnezeu. Toți cei care au spus că eu am mințit că aș fi avut coronavirus, că aș face parte din vreun plan de manipulare în masă, ori că am luat bani pentru a mă preface bolnav, vor răspunde în fața instanței. Toți, fără excepție. Am muncit toată viața mea pentru ceea ce am acum, numai eu știu cu câte greutăți, și nu permit nimănui să calce în picioare integritatea mea și a familiei mele. Am suferit enorm din această cauză, însă, într-un final, am înțeles că cea mai importantă este sănătate. Fiecare să își asume ceea ce spune și ceea ce face”, a declarat Marcel Pavel pentru sursa citată.

Sursa foto: adevarul