Cozmin Gușă rupe tăcerea! S-a iubit sau nu cu Laura Andreșan?

Analistul politic o face praf pe Elena Udrea

Cozmin Gușă a fost invitat la emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D. Răspunsul analistului la întrebarea dacă Laura Andreșan i-a fost amantă nu a fost unul chiar direct, dar extrem de cuprinzător.

Cozmin Gușă a dat detalii despre alții, aruncând săgeți spre Elena Udrea. Acesta susține că fostul ministru al Turismului voia să-l despartă pe Traian Băsescu de Maria Băsescu și să devină ea prima doamnă.

„Nu! Dar n-are valoare nici ce spun eu, nici ce spune ea, probabil, avand in vedere palmaresul pe care il are Laura! Mie mi-a parut rau de derapajul ei in zona asta! Era intr-un fel anuntat, fostii directori pe care ii conduceam la compania Jurnalul si la Antena imi spuneau de niste exercitii si aventuri ale ei, dar nu le-am bagat in seama, nu ma interesau! Toate lucrurile pe care le-a facut Laura, le-a facut dupa ce eu n-am mai fost la Jurnalul National si la compania Intact, eram deja in politica! Poate sefii ei de atunci, de la Jurnalul, poate sefii ei de la Monitorul de Bucuresti, care aveau faima ca organizeaza asa ceva au pus-o sa faca! Pentru ca a fost o operatiune! Ea a scris o carte cu vreo 40 de nume de celebritati din toate domeniile! A scris o carte in care descrie nu doar actele sexuale, dimensiuni, detalii intime, fel de fel de lucruri! E limpede ca ea a actionat in orb probabil, manipulata de niste servicii secrete!

Cine crezi ca facea acele filaje! Fiindca foarte multe sunt cu filaje! Dorin Cocos era sa divorteze de Elena Udrea, pentru ca au aparut pe 13 decembrie 2004, dupa ce am castigat alegerile, imagini cu Dorin Cocos care facea sex cu Laura Andresan! Cine putea sa faca asta? De unde atata, ca Elena sa vina sa spuna ca vrea sa divorteze exact a doua zi? Bineinteles ca mi-a trezit ideea ca vrea sa mearga pe un scenariu care inca nu era vizibil, gen Sarkozy — Carla Bruni, adica sa-l desparta pe Basescu de Maria Basescu, sa devina ea doamna numarul unu a Romaniei, m-am gandit eu! Cine putea sa fie in stare de scenarii de astea, vreun serviciu secret! Care serviciu secret era in spatele publicatiei Atac la persoana, in acele vremuri! Si atunci trebuie sa gasesti un vinovat: pe Gusa, e malefic si faci asemenea operatiuni! Nu te poti bate cu toata aceasta propaganda! Decat acum, uite, dupa atata timp!”, a spus Cozmin Gușă la Kanal D, în emisiunea lui Denise Rifai.

Sursa foto: captura Kanal D