Cozmin Gusa: Victor Ponta vrea sa falimenteze Realitatea

Cozmin Gusa, analist politic si co-actionar majoriar al trustului Realitatea Media, a criticat modificarile aduse de Guvern Codului Insolventei, televiziunile si radiourile aflate in insolventa urmand a fi inchise, iar printre ele aflandu-se si Realitatea Tv.

“Prin declaratia sa, Ponta recunoaste ca e la curent, deci nu are scuza. Fata de ce a facut Blejnar cu jurnalistii, nedrept dar legal, nocivitatea documentului lui Ponta e de 100 de ori mai grava pentru mass-media. Prevederile sunt discriminatorii, fiind doar la adresa televiziunilor, iar dintre televiziunile centrale, vizeaza doar Realitatea tv.

De la preluarea managementului de catre echipa Gusa-Pacuraru, s-a respectat planul de reorganizare, am redus numarul de angajati substantial, restul au luat salariile la timp, am preluat pe firmele noastre cheltuielile de chirie, satelit, administrative, incercand astfel sa reusim scoaterea din insolventa, eventual chiar pe modelul Hidroelectrica. Strategiile evidente de defavorizare si falimentare a noastra sunt direct proportionale cu interesul sau de a-l promova pe Ghita si a-l apara de consecinta ilegalitatilor facute la adresa Realitatea TV”, a declarat Gusa, informeaza Realitatea.net.

Guvernul a aprobat, miercuri, Ordonanta de Urgenta privind procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa. Astfel, aprobarea Codului insolventei ramane in asteptare.

Sursa foto: realitatea.net