CRACIUN ALTFEL, primul eveniment “in exil” al TEATRULUI NOTTARA

Pe 21 decembrie, la ora 19:30, la sediul ARCUB din str. Batistei, nr.41, TEATRUL NOTTARA si ASOCIATIA SMARTART va propune sa petreceti din nou impreuna un CRACIUN CU TOTUL ALTFEL.

“Bunaoara, calatorind in timp… undeva, candva… mai precis in epoca interbelica. Solistii Madalina Constantin, Iordache Basalic si Andrei Lazar vor reinvia impreuna cu pianistul Alexandru Burca lumea plina de sarm a Marelui si Micului Paris de odinioara. Anfisa Fugaru, Angela Solcan, Marius Nine, Grupul vocal PNEVMA li se vor alatura pentru a desavarsi atmosfera de sarbatoare cu colinde romanesti si internationale, unele in interpretari inedite, altele chiar in premiera. Regizorul spectacolului, Alin Horia Manzat, va promite ca in aceasta incursiune in timp va veti lepada de toata grija cea lumeasca si veti experimenta o mie si una de emotii intr-o singura seara”, descriu organizatorii pe pagina oficiala a Teatrului Nottara.

Asociatia SmartArt invita publicul la dans cu balerinii, respectiv trupa ALL’S BALLET, coordonati de coregrafa Beatrice serbanescu, pentru a intra cu totii in atmosfera sarbatorilor de iarna in ritmul bucuriei.

”Va asteptam la ARCUB pentru a reinventa atmosfera Micului Paris in care se perinda Zaraza lui Cristian Vasile. Familia Nottara, o familie unita de Craciun! Biletele sunt disponibile si online, pe site-urile eventim si ove”, au mai precizat organizatorii.

Sursa foto: adevarul