Craciunul vine si la Muzeul Taranului Roman

Muzeul Taranului Roman nu va fi ocolit nici anul acesta de producatorii traditionali. Bucurestenii vor fi intampinati cu multe bunatati si cadouri de sezon: sorici, lebar, branza si cozonaci. Intrarea la eveniment este libera.

Piata Taraneasca si Mester(Esti)! organizeaza in perioada 13-15 decembrie “Targul Craciun Taranesc” in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman.

Bucurestenii vor putea degusta, la Piata Taraneasca, produse naturale si produse traditionale speciale pentru Craciun (sorici, toba, lebar, carnati, afumaturi, branzeturi de oaie, vaca sau capra, Cozonacul Bujor, Cozonacul Domnesc si Cozonacul Bunicii, prajituri traditionale din Maramures).

Nu vor lipsi nici produsele de post: zacusti muntenesti si moldovenesti, dulceturi, miere si produse apicole, siropuri, paine in 3 culori, covrigi, turta dulce, varza cu mamaliguta sau fasole la ceaun.

Tot aici mesteri populari si artisti hand made va vor incanta in aceste zile de sarbatoare cu diverse obiecte pentru Craciun: ornamente pentru pom, felicitari realizate manual, ceramica, ii, icoane, obiecte din piele, mic mobilier pictat, bijuterii hand made, obiecte realizate din lana si crosetate, obiecte din lemn. Intrarea la ”Targul Craciun  Taranesc” va fi libera.

sursa foto: modernism.ro