Craiova: Un bebelus a murit la o zi dupa ce a fost externat de la Spitalul Judetean

Drama pentru o familie din Craiova. Copilul pe care il aveau, in varsta de numai trei saptamani, a murit la o zi dupa ce a fost externat de la Spitalul Judetean din Craiova.

Fetita a fost tratata pentru o afectiune pulmonara, iar dupa ce a fost externata, micuta a murit. Familia bebelusului a mai trecut printr-o drama similara in urma cu doi ani, cand le-a murit un alt copil, care avea o luna si care a fosfusese tratat de laringita.

Citeste si: Au murit stand la coada la Casa de Pensii si la Directia de Taxe si Impozite

Parintii copilului au povestit ca, in urma cu doua saptamani, acesta s-a simtit rau, i s-a facut o radiografie la plamani la spitalul din Targu Carbunesti, de unde a fost trimis la Spitalul Judetean Craiova, scrie site-ul Digi 24. Aici a ramas in spital timp de zece zile, insa imediat dupa externare a inceput sa se simta din nou rau.

Parintii au incercat sa ia legatura cu medicul de familie, dar nu au dat de el. Noaptea, copilului nu a mai putut respira. Desi a fost chemata ambulanta, medicul nu a mai avut ce sa faca. Politia Gorj s-a autosesizat si a deschis o ancheta in acest caz.

Foto: Romania TV