Creșterea online a unei afaceri prin strategii eficiente de Optimizare SEO. Ce presupune?

Atunci cand esti proprietarul unei afaceri, este convenabil sa te gandesti si la aplicarea instrumentelor comertului electronic. Acesta nu este neaparat despre inlocuirea tuturor strategiilor tale de vanzari cu ceva total nou, ci despre adoptarea de strategii care adauga un avantaj competitiv afacerii tale, precum si o noua sursa de venit.

Aceste noi tactici sunt diferite de marketingul traditional si le cunoastem de obicei sub denumirea de servicii optimizare SEO.

agentie Social Media te ajuta sa ajungi in fata potentialilor clienti. Aceasta va folosi folosind pasi strategici pentru ca clientii sa poata gasi cu usurinta serviciile oferite de tine folosind motoarele de cautare Google. In acest fel, mult mai multi oameni vor avea acces la site-ul tau si vor putea face achizitii simple si rapide.

Care este cea mai buna abordare a politicii SEO in lumea de astazi a marketingului online?

O abordare SEO echilibrata te va ajuta sa plasezi cuvintele cheie cu trafic mare si sa intri in legatura cu utilizatorii care doresc ceea ce ai de oferit.

Asadar, treaba pe care care trebuie sa o faca o agentie marketing online este sa te poata conecta cu utilizatorii potriviti, ceea ce presupune o strategie SEO echilibrata, care combina elemente tehnice centrate pe utilizator. Astfel, serviciile SEO pot genera cel mai bun ROI in comparatie cu multe dintre celelalte activitati de Marketing Online.

Agentia OneMedia X Group este infiintata in Ianuarie 2020 de catre Stoian Ciprian, Specialist SEO cu peste 8 ani experienta. Ciprian a capatat experienta si skill-urile necesare pentru a genera clienti pe viata prin strategii de SEO in peste 5 ani ca freelancer si 3 ani ca SEO Manager al unei agentii de Marketing Online din Bucuresti.

Stoian Ciprian, Specialist SEO & Fondator Agentia OneMedia X Group din Bucuresti: “Oamenii sunt satuli de marketingul online agresiv al brandurilor. Clientii agentiilor de Marketing Online incep sa se prinda de faptul ca oamenii au devenit imuni la reclamele agresive din online si din ce in ce mai multe afaceri online incep sa investeasca mai mult in strategii organice de crestere a vizibilitatii site-ului in Google.”

Nu presupune ca stii ce cauta oamenii. De multe ori, ca proprietari de afaceri, credem ca stim totul despre clienti. Problema este ca ne inselam. Trebuie sa ne scoatem palaria de afaceri si sa pasim in lumea clientilor nostri. Trebuie sa ne privim afacerea din exterior si sa incercam sa intelegem de ce au nevoie utilizatorii nostri. Poate fi extrem de dificil, dar datorita unei agentii de marketing online, putem intelege ce cauta oamenii de fapt, si cum ii ajutam sa gaseasca mai usor ceea ce au intradevar nevoie.

Desi in cele din urma ne-am dori sa vedem toti vizitatorii nostri devenind clienti, adevarul este ca unii oameni doar navigheaza. Acesta este motivul pentru care este important sa folosim o strategie solida de marketing online care ne vor aduce clienti pe viata si rezultate stabile pe termen lung.