RASPUNSUL la intrebarea care MACINA FEMEILE: SEXUL AFECTEAZA SAU NU MARIMEA VAGINULUI?

Lauren Streicher, medic si profesor de obstetrica si ginecologie la Universitatea Feinberg, iti spune care este adevarul. 

Se pare ca trebuie sa fii mai relaxata atunci cand vine vorba despre astfel de probleme. Corpul feminin este conceput pentru a se adapta si pentru a fi elastic sau pentru a se mari, fie ca este vorba despre un penis mare sau de nasterea unui copil. 

CITESTE SI: 7 sfaturi simple pentru sex pasional

“Chiar si cel mai mare penis din lume nu se va putea compara cu marimea unui copil, asa ca nu iti va afecta marimea vaginului”, spune Streicher.

Vaginul tau trece prin mai multe schimbari fizice atunci cand esti excitata. Fluxul sanguin ridicat din zona ajuta la lubrifierea peretilor vaginului. Odata ce se relaxeaza, incepe sa se dilate, facand loc unui penis, indiferent de marime. Cateodata, lubrifierea naturala a corpului nu este indeajuns, in special in cazul unui penis mare. In aceste cazuri, Streicher recomanda un lubrifiant care nu este pe baza de apa: “Ajuta ca vaginul sa fie mai alunecos, facand ca sexul sa fie mai confortabil sau amuzant”.

CITESTE SI: 7 semne ca nu va fi bun in pat

Daca simti ca vaginul tau nu a revenit la dimensiunea normala dupa sex, trebuie sa stii ca este absolut normal. Iti vei reveni in cateva ore. 

 Sursa:kfetele