Crimă Arad. Principalul suspect în cazul asasinării lui Ioan Crișan este un personaj certat cu legea

Afaceristul asasinat la Arad se pare că a colaborat cu Poliția ceea ce l-a transformat într-o veritabilă țintă vie. Majoritatea ipotezelor vehiculate în mass-media se referă la traficul ilegal de țigări, Ioan Crișan fiind bănuit că a colaborat cu Poliția pentru destructurarea unor asemenea rețele ilegale de contrabandă.

Este vehiculat numele lui Cosmin Mladin, un cunoscut contrabandist de țigări din Arad, scrie Evenimentul Zilei. Cosmin Mladin este important, dar este greu de presupus că a putut el comanda asasinatul. Din traficul de țigări se fac bani frumoși, Mladin se lăuda că a făcut 3 milioane de euro într-an, dar nu prea se comandă asasinate pentru capturarea unui TIR cu țigări. O parte a presei merge în continuare pe această ipoteză, mai scrie sursa citată.

Evenimentul Zilei mai notează că o altă direcție a investigației vizează traficul cu droguri. Pe 20 mai 2012 DIICOT a anunțat că a făcut cea mai mare captură de droguri. Peste 1,5 tone de droguri au fost capturate în Portul Constanța. Valoarea capturii a fost uriașă de peste 45 de milioane de euro. O operațiune cu conexiuni la nivel european, în care erau implicate multe persoane.

Sursa foto: realitatea