Crima de la Constanta: Moroianu si-a recunoscut fapta si a facut o dezvaluire socanta

Autorul crimei de la Constanta si-a recunoscut fapta si le-a declarat procurorilor ca a ucis pentru o tigara. Robert Moroianu, in varsta de 22 de ani, era baut cand a oprit un barbat pe strada si i-a cerut o tigara, insa in momentul in care a fost refuzat si injurat, a reactionat violent si l-a taiat cu un cutit.

Dupa ce a recunoscut ca el este faptasul crimei, barbatul i-a dus pe politisti la locul unde a aruncat briceagul cu care si-a injunghiat victima. Robert Moroianu, a fost arestat preventiv, pentru 29 de zile, sub acuzatia de omor calificat. Decizia instantei nu este definitiva, putand fi atacata cu recurs.

Potrivit rechizitoriului intocmit de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, in noaptea de 17 spre 18 septembrie, in jurul orelor 02.30, pe strada Radu Calomfirescu, din cartierul constantean Piata Chiliei, in cursul unui conflict spontan, Moroianu a ucis un tanar de 29 de ani, pe care l-a injunghiat cu un cutit de mai multe ori in zona coapselor.

Victima a fost transportata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, insa acolo a murit. Necropsia a stabilit ca loviturile i-au sectionat victimei artera femurala dreapta si vena femurala stanga, astfel incat tanarul a decedat prin anemie acuta.

Foto: Cuget Liber