Crima dubla intr-o familie de romani din Texas. Camil Matase si-a impuscat sotia si unul dintre copii

O crima dubla petrecuta intr-o familie de romani din statul american Texas a zguduit opinia publica de peste ocean. Inginerul Camil Matase, in varsta de 48 de ani, este suspectat ca si-a ucis sotia si unul dintre copii in luna septembrie a acestui an.

Camil Matase a fost retinut, in orasul Brasov, acesta fiind acuzat de impuscarea sotiei sale, Emilia Matase (48) si a fiului sau cel mare, Emanuel Matase (26) in vila familiei. Cele doua victime au fost descoperite de fiul cel mic, Teodore (17), student la Universitatea din Texas. Presa locala a descris pe indelete tragedia petrecuta, in urma cu doua luni, in familia de romani care locuia in cartierul Harris County din oraselul texan Cypress.

Teodore a gasit trupul Emiliei Matase in dormitorul principal al locuintei, iar cel al fratelui sau in biroul de la etajul al doilea, tanarul student constatand si absenta lui Camil Matase de la domiciliu.

Agenții FBI care se ocupa de acest caz au descoperit ca inginerul roman si-a cumparat bilete de zbor catre România cu putin timp inainte de a comite crima. Deocamdata nu se cunosc motivele care l-au determinat pe Camil Matase sa comita dubla crima, apropiatii spunand ca este posibil ca acesta sa fi suferit o depresie.

Suirsa foto: ziuanews.ro