Crimă Giurgiu. Anchetatorii sunt șocați de cazul tinerei ucise

Cadavrul unei femei a fost descoperit, vineri seară, într-un șanț din apropierea localității Ghimpați, județul Giurgiu. Victima, cu vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani nu a fost încă identificată însă anchetatorii s-au declarat oripilați de ceea ce au descoperit la fața locului.

Primele concluzii ale oamenilor legii sunt că femeia a fost ucisă cu o puternică lovitură în zona capului, legată cu sârmă ghimpată, îndesată într-o valiză care ulterior a fost incendiată.

„Conform  concluziilor preliminare, s-a constatat că aceasta prezenta plăgi la nivelul capului produse prin lovire cu corp dur tăietor, fractură sternală și fracturi costale, decesul fiind ca urmare a șocului traumatic. Victima în prezent nu este identificată, însă se va uza de toate mijloacele criminalistice în vederea stabilirii identității acesteia”, a declarat Andreea Albu, prim-procuror la Parchetul Giurgiu.

„Mi-am dat seama că de pe vremea când găseam chinezi în geamantante n-am mai avut astfel de cazuri, dar, ca și în cazul victimelor tranșate, și aici putem vorbi de o ipoteză de lucru foarte clară. În primul rând, pentru a merge ancheta, trebuie identificată victima – și aici se vor face verificări în rândul persoanelor declarate dispărute, iar ulterior se va stabili cercul ei de prieteni, de dușmani. În aceste situații avem de-a face cu un numitor comun, locul faptei are legătură cu autorul, pentru că altfel nu ar fi riscat să mai plimbe cadavrul. L-a dus cât mai departe de locul unde a fost comisă fapta și încearcă să ingreuneze identificarea victimei. Sunt două aspecte care vor fi rezolvate când victima va fi identificată și în procent mare se va rezolva și cazul”, a declarat pentru Digi24 criminologul Dan Antonescu.

Sursa foto: realitatea