Crimă Giurgiu. Trei persoane, reținute în dosarul femeii omorâte și incendiate

Trei persoane au fost reținute în dosarul femeii omorâte și incendiate, al cărui cadavru carbonizat a fost găsit pe marginea DN6 în dreptul localității giurgiuvene Ghimpați. Un bărbat și două femei, presupuse colege ale victimei, au fost duse la audieri, aseară, la Tribunalul Giurgiu, informează Jurnal Giurgiuvean.

”Ca urmare a vizionării și analizării minuțioase a camerelor de supraveghere coroborat cu declarațiile martorilor audiați în cauză și alte probe administrate a fost identificat autoturismul cu care a fost transportat geamantanul în care se afla corpul victimei”, se arată în comunicatul procurorilor.

”S-a stabilit că victima practica prostituția, locuia împreună cu autorii, iar mobilul faptei de omor a constat în neînțelegeri intervenite între aceștia în interiorul locuinței”, potrivit Parchetului Giurgiu.

Crima s-ar fi petrecut în București ulterior, cei trei suspecți ar fi transportat trupul tinerei Mihaela Sabina Mircea pe marginea drumului DN 6, unde, pentru a-și șterge urmele, au recurs la incendierea cadavrului, înghesuit într-o valiză.

Suspecții au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați judecătorilor pentru emiterea unui mandat de arestare pentru 30 de zile.

Sursa foto: realitatea