CRIMA in BUCURESTI: Barbat retinut pentru OMOR CALIFICAT! SUSPECTUL este RECIDIVIST

Procurorii din Capitala au retinut, miercuri dimineata, un barbat in varsta de 51 de ani, pentru omor calificat, dupa ce si-ar fi ucis sotia, informeaza jurnalistii de la Agerpres.

Barbatul este recidivist si, potrivit unor surse judiciare, el si-a omorat si prima sotie, in anul 1995. Barbatul va fi prezentat Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva.

“In fapt, in seara de 10 octombrie 2017, Serviciul Omoruri a fost sesizat ca la o adresa din Bucuresti, sector 3, a fost gasita decedata o femeie de 49 de ani, ce prezenta leziuni de violenta. Avand in vedere acest aspect, procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu politisti ai Serviciului Omoruri, Serviciului Criminalistic si medic legist s-au deplasat la fata locului unde au efectuat cercetarea, investigatii si audieri in vederea stabilirii situatiei de fapt”, informeaza Directia Generala a Politiei Municipiului Bucuresti, intr-un comunicat, citat de sursa amintita.

La examinarea medico-legala externa au fost observate multiple leziuni de violenta, cadavrul femeii fiind ridicat si transportat la INML in vederea efectuarii necropsiei. Cercetarile efectuate au stabilit ca intre victima si sotul acesteia aveau loc frecvente certuri. Din data de 9 octombrie victima nu a mai fost vazuta si nici nu a intrat in contact cu vreo persoana, ulterior fiind gasita decedata.

“Din datele si probele administrate s-a conturat ipoteza ca principal suspect in aceasta cauza este sotul victimei, disparut de la domiciliu. S-a reliefat posibilitatea ca acesta sa se afle intr-o zona a granitei de sud a tarii, iar in colaborare cu politisti ai Inspectoratului de Politie al Judetului Teleorman, barbatul a fost depistat. Ulterior, suspectul, de 51 de ani, a fost condus la audieri, la sediul Politiei Capitalei”, se arata in comunicat.

Sursa foto: realitatea