Crimă în Capitală: Bărbat înjunghiat mortal de un afacerist italian! Autorul va fi eliberat

Un bărbat a fost găsit, vineri, mort în scara unui bloc din zona Alba Iulia din centrul Capitalei. Agresorul, un om de afaceri italian, a fost reținut, vineri, de Poliție, informează Antena 3.

Update: Şoc în cazul crimei care a cutremurat Bucureştiul. Se pare că autorităţile ar lua o decizie incredibilă. Italianul care a înjunghiat mortal un român a fost ridicat de poliţişti şi dus la audieri, dar e posibil să fie eliberat.

Omul de afaceri italian care a înjunghiat mortal un bărbat într-un apartament din zona Alba Iulia din Capitală era în legitimă apărare, spun surse judiciare pentru news.ro. Conform surselor citate, omul de afaceri italian nu va fi reţinut, el fiind în legitimă apărare atunci când l-a înjunghiat pe bărbatul care şi-a pierdut viaţa.

Știre inițială

Conform unor surse judiciare citate de News.ro, italianul a fost preluat de bărbat de la Aerportul “Henri Coandă” și au mers împreună în apartamentul din zona Alba Iulia, unde locuia omul de afaceri.

Sursa citată menționează că italianul a luat un cuțit și l-a înjunghiat pe român. Italianul a sunat apoi la 112 pentru a reclamă agresiunea, solicitând prezența unui echipaj al Poliției. El a fost dus la audieri.

Sursă foto: realitatea