CRIMA in STIL MAFIOT in judetul Satu Mare! Tata si fiu, gasiti carbonizati intr-o masina

UPDATE:  „Interiorul masinii a fost intr-adevar incendiat, dar cadavrele nu au fost arse in totalitate. Aveau numeroase lovituri la cap. Nu stim ce s-a intamplat. Din dispozitia conducerii Politiei Romane, o echipa complexa formată din ofiteri specialisti ai Serviciului Omoruri al Directiei de Investigatii Criminale din IGPR si un expert criminalist din cadrul Institutului National de Criminalistica va sosi in Satu Mare sa acorde sprijin colegilor de la IPJ Satu Mare si procurorului de caz, in elucidarea modului in care s-a produs decesul celor doua persoane”, a declarat Ana Petric, purtator de cuvant al IPJ Satu Mare.

UPDATE: Cadavrele carbonizate au fost identificate de politisti. Barbatul, in varsta de 39 de ani, este Adrian Blaga, un pastor neoprotestant din Bistrita Nasaud, iar celalalt este fiul sau in varsta de 9 ani.

O crima in stil mafiot s-a petrecut in judetul Satu Mare, un tata si fiul sau fiind descoperiti carbonizati intr-o autoutilitara abandonata pe un camp de langa comuna Pomi, informeaza postul Romania Tv.

O crima in stil mafiot a avut loc in vecinatatea comunei satmarene Pomi, pe un camp fiind descoperita o autoutilitara incendiata in care politistii au gasit cadavrele carbonizate a doi barbati, tata si fiu, in varsta de 39 si respectiv 9 ani. Conform ultimelor informatii, autoritatile iau in calcul variante unei crime in stil mafiot.

“Din dispozitia conducerii Politiei Romane, o echipa complexa formata din ofiteri specialisti ai Serviciului Omoruri al Directiei de Investigatii Criminale din IGPR si experti criminalisti din cadrul Institutului National de Criminalistica se deplaseaza in judetul Satu Mare, comuna Pomi. Ofiterii vor acorda sprijin de specialitate colegilor de la IPJ Satu Mare si procurorului de caz, in elucidarea modului in care s-a produs decesul celor doua persoane” se arata intr-un comunicat remis presei de IGPR.

Sursa foto: bzi.ro