Crimă la Fălticeni! Viorel Cârnăreasa ucis de propria fiică

Un om de afaceri în vârstă de 59 de ani din Fălticeni a fost găsit mort în propria casă. Viorel Cârnăreasa a fost găsit de fratele său care a alertat autoritățile, informează news.ro.

Update: Tânăra de 17 ani, fiica afaceristului din Fălticeni găsit cu gâtul tăiat, a recunoscut, în fata anchetatorilor că și-a ucis părintele. Fata este cunoscută cu probleme psihice. De altfel, ea a fost dusă audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, cu acordul medicilor psihiatri.

Surse judiciare susțin că fiica omului de afaceri a recunoscut în față procurorilor că ea și-a omorât tatăl, după ce acesta a certat-o pentru că ascultă muzică la un volum prea ridicat. După crimă față a plecat de acasă, fiind găsită de polițiști în clubul deținut de tatăl sau unde se încuiase pentru a nu perminte nimănui accesul.
 
Dupa audieri, procurorii au cerut instanței de judecată luarea unei măsuri de internare provizorie într-un spital de boli psihice a tinerei. Tânăra este cercetată pentru violență în familie și va rămâne internată până la însănătoșire sau până la ameliorarea stării de sănătate care să înlăture starea de pericol.
 
Tribunalul Suceava a dispus și efectuarea unei expertize medico-legale psihiatrice a tinerei în cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie Socola Iași, solicitând medicilor că în termen de 30 de zile să finalizeze expertiza și să spună dacă acesta avea discernământ în momentul în care și-a atacat tatăl.
 
Tânăra era dependentă total de tată, fiind bolnavă psihic de o perioada mai lungă de timp. Bărbatul era divorțat, iar fosta soție, împreună cu ceilalți doi copii pe care îi aveau împreună, erau plecați în străinătate.

Știre inițială

Fratele bărbatului a relatat că acesta nu a mai răspuns la telefon de câteva zile și că, venind la locuința lui, l-a găsit fără viață într-una dintre camere. De asemenea, a spus că întreagă casă era răvășită, potrivit news.ro.

Omul de afaceri Viorel Cârnăreasa era patronul unei case de schimb valutar și al unui club din Fălticeni. Presă locală relatează că Viorel Cârnăreasa avea răni la gât și la mâini și că investigatorii iau în calcul mai multe ipoteze, inclusiv a unui jaf.

Viorel Cârnăreasa a fost protagonistul unui episod violent și în anul 2008. El a fost talharit în scară blocului în care locuia la acel moment. Atunci, cei doi agresori au reușit să-i fure 70.000 de euro și 26.000 de lei.

Sursa foto realitatea