CRIMA la POLIGONUL UTI: COMPORTAMENTUL tanarului nu a TRADAT nimic

CRIMA la POLIGONUL UTI. Reprezentantii UTI arata ca purtarea lui Cristian Pop, tanarul care si-a impuscat instructorul de tir, pe directorul poligonului Nicolae Tanase, si apoi s-a sinucis, nu a dezvaluit niciun indiciu care ar fi putut sa previna tragedia si ca disparitia lui Tanase este o mare pierdere.

POLIGON UTI, UTI, POLIGON, CRIMA POLIGONUL UTI, UCIS, IMPUSCAT, SINUCIS, INDICIU, DISPARITIE

CRIMA la POLIGONUL UTI. Grupul UTI precizeaza ca, in complexul de tir pe care il administreaza, activitatea se desfasoara in baza autorizatiilor de functionare emise de organele abilitate din domeniul armelor in conformitate cu prevederile legale, informeaza Mediafax.

CRIMA la POLIGONUL UTI. Regulile de acces al clientilor si procedura de instruire sunt afisate pe pagina web a poligonului si reamintite clientilor printr-un instructaj riguros inaintea efectuarii sesiunilor de trageri. De asemenea, personalul poligonului are dreptul sa refuze clienti care nu intrunesc conditiile specificate, lucru care s-a intamplat anterior, de-a lungul activitatii poligonului. Din nefericire, comportamentul tanarului programat la trageri in seara zilei de 31 martie nu a dezvaluit niciun indiciu care ar fi putut sa previna producerea acestei tragedii”, se arata in comunicatul companiei.

CITESTE SI: CRIMA la POLIGONUL UTI: CLIENTII tuturor POLIGOANELOR de TIR vor fi VERIFICATI de POLITIE

CRIMA la POLIGONUL UTI. Totodata, reprezentantii grupului “isi exprima intreaga compasiune fata de familia indurerata si regreta profund pierderea unui coleg bun, sufletist si dedicat profesiei sale”.

CRIMA la POLIGONUL UTI. Domnul Nicolae Tanase avea o experienta de 23 de ani in domeniul tirului sportiv, incepandu-si cariera in cadrul Federatiei Romane de Tir Sportiv, unde a avut un parcurs ierarhic ascendent. Din 2006 este angajat al UTI Grup si a avut un aport semnificativ la autorizarea si realizarea Complexului de tir UTI, lansat in 2009, pe care l-a administrat in calitate de director. Tirul sportiv a fost pasiunea vietii sale iar toti cei care l-au cunoscut confirma cu certitudine cunostintele vaste si experienta pe care le avea in acest domeniu. A fost un profesionist desavarsit, un instructor calm, rabdator si extrem de responsabil cu elevii sai, care a insuflat multora pasiunea pentru acest sport, pe care il considera un ‘sport de relaxare mentala, de autocontrol si echilibru'”, se mai spune in comunicat, aratandu-se ca disparitia lui Nicolae Tanase “este o mare pierdere pentru companie si pentru toti profesionistii si pasionatii din domeniul tirului”.

CITESTE SI: BUCURESTI: Incident armat la Poligonul UTI: CLIENTUL si-a IMPUSCAT instructorul, apoi s-a SINUCIS. UPDATE 

CRIMA la POLIGONUL UTI. Marti seara, la poligonul UTI, tanarul in varsta de 24 de ani Cristian Pop si-a impuscat instructorul de tir, pe directorul poligonului Nicolae Tanase, apoi s-a sinucis. Incidentul a fost suprins de camerele de supraveghere, din imagini reiesind ca tanarul, care tragea la tinta, si-a impuscat instructorul de trei ori cu un pistol Glock, dupa care s-a impuscat in cap, au declarat, miercuri surse judiciare.

CRIMA la POLIGONUL UTI. Pop era un client mai vechi al poligonului si nu era cunoscut de angajati drept o persoana conflictuala. Angajatii poligonului spun ca nu stiu ca acesta sa se fi certat vreodata cu vreunul dintre instructorii de tir.

Sursa foto: realitatea.net