Crimă Padina. Alex Velea și Alina Eremia, audiați de polițiști

Polițiștii din județul Dâmbovița au anunțat, duminică dimineață, că un bărbat, în vârstă de 41 de ani, a fost ucis sâmbătă noapte într-un conflict spontan izbucnit la o petrecere care avea loc la un hotel de lux din Padina, Dâmbovița. La eveniment participau mai multe vedete, printre care Alex Velea, Antonia și Alina Eremia.

„În cursul nopţii de 10 spre 11 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, din nefericire, au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgovişte”, se arată într-un comunicat oficial remis presei de IPJ Dâmboviţa.

Conform sursei citate, bărbatul de 41 de ani din Târgovişte a fost găsit înjunghiat mortal la un hotel din zona montană Padina. Trei suspecţi, cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani, urmând ca, în cadrul anchetei, „să se stabilească participaţia la comiterea faptei şi să fie dispuse măsurile prevăzute de lege”.

Digi24.ro scrie că la hotelul Belmont se aflau la acel moment mai multe vedete, printre care Alex Velea, Alina Eremia și Antonia. Surse din anchetă au precizat că Alex Velea și Alina Eremia au fost audiați de polițiști în calitate de martori.

G4Media notează, citând surse, că principalul suspect în cazul crimei este Laurențiu Marin, zis Solomon, în vârstă de 31 de ani. „În urma unui conflict spontan, numitul Anghel Sorin, de 41 ani, a fost înjunghiat mortal în spate de către numitul Marin Laurențiu, de 31 ani, care se află în custodia Poliției Fieni”, au informat sursele G4Media.

Sursa foto: adevarul