Crima pasionala in Galati: O femeie si-a injunghiat mortal concubinul

O crima pasionala s-a petrecut la Galati dupa ce o femeie, in varsta de 55 de ani, si-a injunghiat concubinul cu 19 ani mai tanar decat ea. Dupa ce au consumat bauturi alcoolice, acestia s-au luat la cearta, iar femeia l-a injunghiat in inima pe cel cu care traia.

Crima pasionala din Galati s-a petrecut pe fondul consumului de bauturi alcoolice, dar si din cauza geloziei barbatului. Nu era pentru prima oara cand barbatul, in varsta de 36 de ani, isi lua la intrebari concubina care, satula de situatie, a pus mana pe un cutit de bucatarie si l-a infipt in inima barbatului.

Cei doi traiau, in concubinaj, in casa parinteasca a barbatului impreuna cu tatal acestuia. Batranul s-a aflat in casa la momentul petrecerii tragediei, insa nu a auzit nimic, recunoscand faptul ca certurile dintre cei doi erau frecvente, mai ales cand cei doi se imbatau.

Femeia s-a predat sigura dupa ce a sunat la 112, cazul fiind preluat de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Galati, femeia fiind retinuta pentru 24 de ore si urmand a i se emite un mandat de aestare pentru 29 de zile.

Sursa foto: captura romania tv