CRIMA PASIONALA LA IASI. Suspectul in cazul uciderii unei adolescente in Parcul Copou si-a recunoscut vina

Suspectul in cazul crimei din Parcul Copou din Iasi si-a recunoscut vina. Este vorba despre un baiat in varsta tot de 16 ani, care a premediat crima, iar inainte sa o omoare, a sarutat-o.

Baiatul si-a procurat un colier din plastic, iar apoi au mers sa se plimbe in parc. Dupa ce s-au asezat pe o banca, prietenul ei a sarutat-o, apoi i-a spus sa se intoarca cu spatele pentru ca are o surpriza pentru ea. Acesta a fost momentul in care a strans-o de gat, iar mai apoi i-a abandonat cadavrul in parc.

Initial, el nu si-a recunoscut crima, insa ulterior le-a spus politistilor ca el a ucis-o.

Afla aici mai multe detalii despre crima din Parcul Copou

Conform procurorilor, crima s-a petrecut din gelozie. Cei doi se despartisera recent, iar fata isi facuse un nou iubit. Adolescenta era olimpica la limba romana.

Trupul fetei a fost gasit sambata, intins printre arbori, de o femeie care se plimba prin PArcul Copou. Speriata, femeia a sunat la 112, iar la fata locului s-a deplasat un echipaj medical care a executat manevre de resuscitare aproximativ o ora. La fata locului au ajuns si politistii criminalisti. Acestia au constatat ca tanara in varsta de 16 ani era decedata.

Sursa foto: Ziarul de Iasi