CRIMA PE CALEA VICTORIEI: ASASINUL A FOST ARESTAT PREVENTIV

Barbatul care si-a ucis fosta iubita intr-un magazin de pe Calea Victoriei a fost arestat preventiv, vineri, dupa ce Tribunalul Bucuresti a admis cererea procurorilor, decizia putand fi contestata. Judecatorul de drepturi si libertati de la Tribunalul Bucuresti a dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Tiberiu Radu (42 de ani), acuzat de omor si retinut joi de procurorii Parchetului Capitalei, anunta Newsro.

Dupa judecarea cererii de arestare preventiva, barbatul a fost dus inapoi in Arestul Politiei Capitalei. Decizia poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti, care va hotari definitiv daca Tiberiu Radu ramane in arest preventiv, va fi plasat in arest la domiciliu sau cercetat sub control judiciar.

Joi dimineata, in jurul orei 09:35 echipajele SMURD si Politia au fost alertate printr-un apel la numarul 112 ca o femeie a fost injughiata intr-un magazin de pe Calea Victoriei din Capitala unde lucra. Echipajul SMURD a incercat sa o resusciteze, insa femeia a intrat in stop cardio-respirator, nemaiputand fi salvata, in conditiile in care avea mai multe plagi taiate in zonele toracica si abdominala.

CITESTE SI: CRIMA PE CALEA VICTORIEI! MAGAZINUL IN CARE S-A PRODUS FAPTA APARTINE ALINEI PETRE, FOSTA NORA A LUI VIRGIL MAGUREANU. UPDATE

Politistii Sectorului 1 l-au gasit pe Tiberiu Radu joi la pranz, in apropierea locului in care a avut loc crima si l-au dus la Politia Capitalei pentru audieri, apoi au emis pe numele lui ordonanta de retinere.

Victima, Loredana Ivan, in varsta de 38 de ani facuse in urma cu cateva saptamani o plangere la Politie care viza fapte de amenintare In 8 aprilie, politistii de la Sectia 1 au dus dosarul la Parchet si au propus inchiderea anchetei.

“Dosarul este in lucru la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1. Propunerea venita de la politie pe 8 aprilie este cea de clasare a cauzei”, a declarat Daniela Dediu, purtatorul de cuvant al Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1, pentru Newsro.

Victima era angajata la un magazin de pe Calea Victoriei din Capitala care apartine Alinei Petre, fosta nora a lui Virgil Magureanu, fostul director al Serviciului Roman de Informatii.

Alina Petre a declarat ca barbat a intrat in magazin, a dus-o pe fosta sa iubita spre toaleta, unde a injunghiat-o. Aceasta a precizat ca angajata ei i-a spus de mai multe ori ca are probleme cu fostul ei iubit si ca a facut mai multe sesizari la politie. Femeia are un copil de sase ani pe care il crestea singura, iar mama acesteia este grav bolnava.

Sursa foto: b1