CRIMA PE CALEA VICTORIEI! Magazinul in care s-a produs fapta apartine ALINEI PETRE, fosta nora a lui VIRGIL MAGUREANU. UPDATE

O CRIMA s-a produs, joi dimineata, intr-un magazin aflat pe CALEA VICTORIEI din BUCURESTI la intersectie cu strada Sevastopol, dupa ce o VANZATOARE a fost INJUNGHIATA chiar in incinta locului de munca. VANZATOAREA, in varsta de 37 de ani, a fost ATACATA cu mai multe lovituri de cutit, informeaza postul B1 Tv.

UPDATE 12.55: ASASINUL LOREDANEI IVAN A FOST ARESTAT DE POLITISTI! Acesta a fost gasit intr-o curte interioara aflata in apropierea locului CRIMEI! Denuntul a fost facut de o persoana obisnuita care a auzit la televizor despre acest caz cutremurator! CRIMINALUL a fost recunoscut de apropiatii VICTIMEI! Conform ultimelor informatii, CRIMINALUL a revenit la locul faptei dupa ce trecuse pe acasa pentru a-si schimba hainele cu care a fost imbracat in timpul producerii ASASINATULUI!

UPDATE 12.00: Fostul IUBIT al VANZATOAREI LOREDANA IVAN este principalul suspect in cazul CRIMEI de pa CALEA VICTORIEI!

UPDATE 11.00: ALINA PETRE a declarat ca “autorul crimei pasionale a fost vazut de unul dintre paznicii din zona. Arma crimei nu a fost gasita. Cealalta femeie aflata in magazin a fost cea care a apelat numarul de urgenta 112. Din cate stiu de la cealalta angajata s-au auzit strigate din momentul in care agresorul a impins-o intr-o zona in care nu sunt instalate camere si a injunghiat-o in inima si in burta. Oricum sunt celelalte camere si cand vom vedea imaginile ne vom face o imagine mai clara atat noi cat si politia “

UPDATE 10.41: Un alt martor prezent la fata locului a declarat ca “suspectul purta o jacka de culoare rosie si ar fi fugit pe strada Sevastopol”.

UPDATE 10.40: Informatia initiala s-a confirmat! Din pacate, VANZATOAREA INJUNGHIATA a MURIT! “S-au facut  toate masurile de resuscitare insa victima nu a mai raspuns si nu a mai putut fi salvata. Prezenta numeroase plagi injunghiate in zona toracelui si abdomenului”, a declarat un medic SMURD aflat la fata locului.

UPDATE 10.23:  POLITISTII care ancheteaza ATACUL CRIMINAL refuza sa ofere detalii reprezentantilor presei. Informatiile sunt contradictorii in ceea ce priveste starea victimei. 

ATACUL CRIMINAL  a avut loc in toaleta MAGAZINULUI MIRROR din Capitala, afacere detinuta de ALINA PETRE, fosta nora a lui VIRGIL MAGUREANU. La aceasta ora mai multe echipaje SMURD au venit la fata locului pentru a interveni in incercarea de a o salva pe victima ATACULUI CRIMINAL. 

“Nu stiu ce sa fac in aceste momente. Stiu ca avea probleme de vreo doi ani cu un fost iubit, a depus numeroase plangeri la Sectia 2 de Politie dar nu s-a intamplat nimic. Are o mama bolnava si un copilas in varsta de 6 ani si eu nu stiu ce sa fac in aceste momente”, a declarat ALINA PETRE pentru reporterul postului B1 Tv aflat la fata locului referindu-se la angajata sa.

“Ma gandesc sa renunt la acest magazin si sa imi deschid unul cu circuit inchis intr-o vila”, a mai declarat ALINA PETRE.

In magazin se mai afla o femeie insa aceasta sustine ca nu a vazut nimic aflandu-se intr-o alta incapere. Conform postului B1 Tv, oamenii legii care ancheteaza acest caz au deja un prim martor pe care il interogheaza chiar la fata locului. 

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: realitatea