Crima Pitesti: Autorul executiei in stil mafiot a fost identificat

Autorul crimei din Pitesti ar fi fost identificat de anchetatori. Televiziunile de stiri sustin ca cel care l-ar fi omorat pe Ionel Radulescu, barbatul de 37 de ani executat in stil mafiot in urma cu doua zile la Pitesti, ar fi chiar prietenul politistului de la Sectia 14 Bucuresti. Din primele informatii, ar fi vorba despre o reglare deconturi, insa surse din cadrul anchetei sustin ca barbatul ucis ar fi fost martor la furtul unei masini de lux.

Procurorii si politistii de la IGPR vor sa afle acum care este implicarea agentului de politie in acest asasinat.

Barbatul ucis, marti seara, la Pitesti se numeste Ionel Radulescu, si era cunoscut ca un apropiat al clanului Andone, insa nu facea parte din vreo grupare interlopa, potrivit presei locale. Barbatul, in varsta de 37 de ani, a murit dupa ce a fost impuscat cu mai multe gloante in fata blocului in care locuia.

Politistii i-au retinut, marti seara, pentru 24 de ore, pe politistul Andrei Adrian Toma, in varsta de 25 de ani, de la Sectia 14 din Capitala, si pe Ion Paun, de 37 de ani, suspect in cazul uciderii unui barbat de 37 de ani, Ionel Radulescu, sub acuzatia de furt calificat, in dosarul in care acestia au fost cercetati pentru sustragerea unui autoturism de lux, un BMW X 5, din strainatate, potrivit unui comunicat de presa citat de agentiile de presa.

Politistii de la IPJ Arges sustin ca barbatul ucis cu sapte focuri de arma, un pistol Glock, de calibru 9 milimetri, era martor in acest dosar.

Foto: ziuanews.ro