Crima Satu Mare: Medicii legisti au anuntat rezultatul necropsiei

crima-satu-mare

Anchetatorii au anuntat, joi, rezultatul necropsiei efectuate pe cele doua cadavre ucise la Satu Mare. Reamintim ca Adrian Traian Blaga, asistentul pastorului bisericii Calvary Chapel din Bistrita, administrator al asociatiei Inceputuri Noi din Bistrita-Nasaud, a fost gasit mort intr-o masina, alaturi de fiul sau in varsta de 9 ani.

ti a rezultat faptul ca barbatul de 39 ani prezenta o plaga taiata intepata penetranta a gatului cu sectionare de vase sanguine, iar la examenul intern s-au constatat depuneri de funingina pe tractul respirator limba si mucoasa esofagului, care s-au putut produce in timpul vietii prin inhalare de fum, potrivit jurnalistilor de la Adevarul. In urma necropsiei efectuate de medicii legisti a rezultat faptul ca barbatul de 39 ani prezenta o plaga taiata intepata penetranta a gatului cu sectionare de vase sanguine, iar la examenul intern s-au constatat depuneri de funingina pe tractul respirator limba si mucoasa esofagului, care s-au putut produce in timpul vietii prin inhalare de fum, potrivit jurnalistilor de la Adevarul.

In cazul copilului barbatului, medicii legisti au constatat ca a suferit soc hemoragic ca urmare a unei plagi taiate profunde a gatului cu leziuni de vase sanguine si de asemenea, fractura deschisa comunitiva cu dislocare a cutiei craniene cu dilacerare duro-cerebrala, care s-a putut produce prin loviri active repetate cu un corp dur cu suprafata relativ mica de impact putand fi si ea, cauza tanatogeneratoare.

Politistii continua cercetarile in cazul crimei duble de la Satu Mare, sub aspectul savarsirii infractiunii de omor deosebit de grav. Specialistii au descoperit armele crimei pline de sange si cu amprente. 

Foto: ziuanews.ro