Crima si sinucidere in Mehedinti. Si-a impuscat iubita cu o arma de vanatoare, apoi s-a sinucis!

Crima si sinucidere in Mehedinti. Un barbat si-a impuscat mortal iubita cu o arma de vanatoare, apoi s-a sinucis. Tragedia s-a petrecut in satul Izvorul Frumos, comuna Gurila Mare, potrivit RTV.

Barbatul din Mehedinti care si-a impuscat iubita in cap cu o arma de vanatoare a fost gasit intr-o masina, cu care a fugit imediat dupa ce a omorat-o pe fata.

Tanara in varsta de 24 de ani a murit, vineri, dupa ce a fost impuscata de catre prietenul sau, intr-o locuinta din comuna mehedinteana Gurila Mare.

Potrivit primelor informatii furnizate de catre reprezentantii Serviciului Judetean de Ambulanta Mehedinti, incidentul s-a petrecut in locuinta tinerei de 24 de ani, din satul Izvorul Frumos, comuna Gurila Mare, fata fiind impuscata de catre iubitul sau.

O ruda a fetei a sunat la 112 si a anuntat ca tanara este grav ranita, iar la fata locului a ajuns un echipaj de la Serviciul Judetean de Ambulanta, care insa nu i-a putut salva viata tinerei.

Cumnata victimei, Cristina Adam, a afirmat ca inainte de incident barbatul a sunat-o pe fata, anuntand-o ca urmeaza sa o viziteze, dar aceasta a refuzat, spunandu-i ca are treaba, scrie Mediafax.

Dupa cateva minute barbatul a venit cu o arma de vanatoare si a impuscat-o pe fata in fata. Barbatul, Ion Buzatu, in varsta de 30 de ani, a fugit imediat dupa ce a impuscat-o pe fata si s-a sinucis, fiind gasit mort in masina sa.

Rudele victimei sustin ca cei doi au avut o relatie timp de trei ani si se despartisera recent, insa barbatul nu a acceptat acest lucru. Primele informatii arata ca arma de vanatoare pe care a folosit-o barbatul apartine tatalui acestuia.