Crimă șocantă la Brașov: Declarațiile halucinante ale criminalului care și-a ucis soția și cei doi copii

O nouă crimă șocantă îngrozește România. Tripla crimă s-a petrecut, marți, la Brașov. Un bărbat și-a ucis soția și cei doi copii, după care s-a predat poliției, informează postul Antena 3. Momentan nu se cunosc motivele pentru care bărbatul a recurs la acest gest.

Update: Criminalul din Brașov le-a declarat anchetatorilor, după ce și-a ucis soția și cei doi copii, că a putut comunica cu ei și că i-au transmis că acolo “e mai bine”. Ba mai mult, bărbatul spune că a vorbit cu cei doi copii în timp ce-i omora, până când și-au dat ultima suflare.

Florin Buliga le-a spus anchetatorilor că el crede în reîncarnare și în existența vieților multiple. Mai mult, acesta a spus că în perioada sărbătorilor pascale „trebuie să moară anumite persoane alese”. Pe de altă parte, anchetatorii l-au descris că pe o persoană ”ciudată”, dar nu ”nebună”.

 Florin Buliga, în vârstă de 43 ani, și-a omorât soția și pe cei doi copii, în noaptea de luni spre marți, când aceștia dormeau. Câteva ore mai târziu, el a mers la sediul IPJ Brașov și le-a spus anchetatorilor că i-a ucis pe soția sa, în vârstă de 42 ani, precum și pe fiica lor, de 18 ani și fiul de 13 ani.

El a povestit că, după triplul asasinat, a mers la Mănăstirea Șinca Veche și că avea gânduri sinucigașe, dar nu a reușit să-și ducă la bun sfârșit planul.

Anchetatorii au aflat de la Florin Buliga că, în jurul orei 03.00, a mers în camerele în care dormeau soția și cei doi copii, și i-a înjunghiat, pe rând, cu un cuțit, potrivit RomaniaTV.

Știre inițială

Potrivit poliţiştilor, la sediul IPJ Brasov s-a prezentat un bărbat plin de sânge, de 43 ani, care a afirmat că și-a omorât soția și cei doi copii.  În urma primelor verificări, acest lucru se confirmă. Polițiștii și conducerea IPJ sunt deja la fața locului. Autorul este reținut și cercetat pentru infracțiunea de omor.

Sursa foto: realitatea