Crimă șocantă la Satu Mare. Barmaniță ucisă de un hoț! Asasinul a fost prins la graniță

Crimă șocantă la Satu Mare. Angajata unui local a fost ucisă, în noaptea de duminică spre luni, de un bărbat care comitea un jaf, suspectul reușind să fugă cu o sumă de bani. El a fost reținut după trei ore la frontiera cu Ungaria, în timp ce intenționa să părăsească țara, informează news.ro.

Crima a avut loc într-un local aflat în apropiere de Gara Satu Mare, în jurul orei 03.00, conform unor surse din rândul anchetatorilor. Un bărbat a intrat în local și a atacat barmanița, singură în acel moment, cu scopul de a sustrage banii din casa de marcat. Conform unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul a ucis-o pe femeie după ce a reușit să ia o suma de bani. Victima, în vârstă de 43 de ani, a fost lovită cu un corp dur în zona capului până când a decedat.

O colegă de serviciu a sunat la 112 pentru că angajata nu mai răspundea la telefon, iar polițiștii au găsit victima într-o baltă de sânge. În scurt timp, polițiștii au identificat un suspect, pe baza imaginilor suprinse de sistemul de supraveghere. Bărbatul a fost dat în consemn la frontieră și a fost reținut în jurul orei 06.00 în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, în timp ce încerca să ajungă în Ungaria.

Suspectul, care are 39 de ani și lucra ca zidar, a fost dus de procurori la audieri. Conform surselor, atacatorul s-a deplasat cu un taxi la locul faptei, de unde a plecat după aproximativ 10 minute. Deocamdată, nu se cunoaște suma care a fost sustrasă din local, în incinta fiind prezenți, luni, polițiști și procurori pentru cercetări.

Anchetatorii nu exclud posibilitatea că suspectul să fi avut complici, în condițiile în care, conform înregistrărilor video, el s-a aflat în local cu câteva ore înainte de comiterea crimei alături de alte persoane. Două dintre acestea au fost identificate și urmează să fie audiate.

Sursă foto: adevărul