Crimă șocantă la Timișoara: O educatoare și-a ucis, cu bestialitate, fetița de numai 4 ani! Detalii cutremurătoare

O fetiţă de patru ani, din Timişoara, a fost ucisă, marți seară, de mama ei, care este educatoare. Bunica fetei i-a alertat pe poliţişti, care au găsit-o pe micuţă înecată în cadă şi cu venele tăiate la ambele mâini.

Update 2: Procurorii au decis, după trei ore de audieri, reţinerea pentru 24 de ore a femeii de 38 de ani care şi-a ucis fetiţa în vârstă de patru ani. Oana Neţ le-a spus procurorilor că nu are o explicaţie logică pentru fapta sa.

Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, Oana Neţ, femeia de 38 de ani care şi-a ucis fetiţa de patru ani, a fost reţinută pentru 24 de ore.

Aceasta le-a spus procurorilor, în timpul audierilor, care au durat aproximativ trei ore, că nu are o explicaţie logică pentru fapta sa şi a susţinut că s-a gândit intens, în ultima vreme, la divorţul de soţul său. Oana Neţ a fost încătuşată şi transferată în Arestul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş.

Joi dimineaţa, femeia va fi prezentată judecătorilor de la Tribunalul Timiş, cu propunere de arestare preventivă, scrie news.ro. În timpul cercetării la faţa locului, femeia le-a spus poliţiştilor că a înghiţit erbicid, în încercarea de a se sinucide şi a început să vomite. Un echipaj SMURD a preluat-o pe aceasta şi a dus-o la Spitalul Municipal Timişoara, sub escortă, apoi a fost transferată la Spitalul Judeţean Timişoara.

Update: Femeia criminală se numește Oana Neț, are 39 de ani, este educatoare și, înainte de a comite crima, s-a certat cu soțul ei.

Inspectorul Şcolar General al judeţului Timiş, Aura Danielescu, a declarat că femeia este titular al postului de educatoare de la Grădiniţa din satul Murani, comuna Pişchia, fiind în concediu fără plată. Inspectorul a declarat că educatoarea, care este absolventă a Şcolii de Arte, nu a avut niciun fel de probleme având o experienţă de 15 ani în învăţământ. „În cererea de concediu fără plată a menţionat că nu doreşte să mai facă naveta şi vrea să îşi găsească un loc mai bine plătit decât în învăţământ. Nu a dat niciun semn că ar avea o cădere psihică”, a declarat Aura Danielescu pentru „Adevărul”.

Mărturiile celor care sunt vecini cu criminala sunt teribile. „În urmă cu aproximativ jumătate de oră străbunica fetei a ieșit în stradă și ne-a spus că femeia și-a omorât copilul. E o fetiță de 4 ani. Maică-sa a intrat cu ea la baie în jurul orei 17.00 și n-a mai ieșit. Când s-a uitat bătrâna să vadă ce e, a văzut că fata era moartă. Atunci s-a sunat la poliție”, a povestit unul dintre vecini pentru pressalert.ro.

Criminala și-a luat concediu fără plată în urmă cu trei săptămâni. „Lucrează la Școala Gimnazială Murani, la grădiniță. În urmă cu trei săptămâni, a solicitat concediu fără plată, pe motiv că i-a fost foarte greu cu naveta și încerca să-și caute un loc de muncă care să o ajute să scape de navetă și să primească un salariu mai bun. Nu a părut niciodată că are probleme de comportament, era o persoană calmă, a terminat Artele Plastice, a desenat tot timpul, vorbea frumos, era liniștită”, a adăugat Aura Danielescu, inspectorul școlar general al județului Timiș.

Știre inițială

Potrivit poliţiştilor care au ajuns la locul crimei, o casă din cartierul Ronaţ, un cartier mărginaş al Timişoarei, bunica fetiţei a sunat la numărul de urgenţe 112 pentru a anunţa crima, în jurul orei 23.00.

Odată ajunşi la adresă, poliţiştii au găsit-o pe fetiţă înecată în cadă şi cu venele de la mâini tăiate. Fetiţa se afla acasă doar cu mama ei, o educatoare aflată în concediu fără plată și care își căuta un alt loc de muncă, scrie news.ro.

Femeia şi-ar fi mărturisit crima, la telefon, unor cunoscuţi, imediat după ce a comis-o, apoi s-a încuiat în casă. Când au ajuns la adresă, poliţiştii s-au văzut nevoiţi să spargă uşa locuinţei, deoarece femeia, aflată în stare de şoc, nu a deschis.

Sursă foto: realitatea