Crimă șocantă! O tânără și-a ucis sora mai mică cu o cruzime rar întâlnită! Motivul este halucinant

O tânără rusoaică de 22 de ani şi-a ucis sora mai mică, în vârstă de 17 ani, într-un mod inimaginabil. Elizaveta Dubrovina (foto interior stanga) şi-a înjunghiat sora (foto interior dreapta) de 189 de ori pe motiv că era considerată mai frumoasă. Mai mult, aceasta i-a tăiat şi o ureche şi i-a scos ochii

Se pare că agresoarea era indivioasă pentru că sora ei începuse o carieră în lumea modelingului. Elizaveta a fost găsit vinovată de „crimă cu o cruzime deosebită”, relatează Daily Mail.

Potrivit unei declarații ale procurorilor, ”instanța a găsit-o vinovată pe Dubrovina și a condamnat-o la 13 ani pentru o infracțiune penală” .„A batjocorit-o pe sora ei și a facut-o să îndure dureri groaznice. În timpul masacrului, ea a înjunghiat-o de cel puțin 189 de înjunghieri în cap, pe gât, pe brațe și picioare”, se arată în rechizitoriu.

Citește și: SNOOP DOGG ARE UN ANGAJAT CARE SE OCUPĂ DOAR CU RULAREA ȚIGĂRILOR CU MARIJUANA! SUMA URIAȘĂ CU CARE ÎL PLĂTEȘTE

„Elizaveta a încercat mereu să copieze imaginea surorii sale mai mici, având aceeași culoare a părului și același ruj. Nu există nicio îndoială că sora mai mare a invidiat-o pe cea mai mică”, a declara iubitul victimei în fața anchetatorilor.

Sursa foto: Daily Mail