Crime Caracal. Al cui este telefonul pe care a sunat Alexandra pentru a cere ajutor?

Poliția ia în considerare mai multe ipoteze în privința telefonului de pe care Alexandra, fata de 15 ani dispărută din Caracal, a sunat la 112 să anunțe că a fost răpită și violate, potrivit unor surse citate de Mediafax.

Update: Surse judiciare au declarat sâmbătă, pentru Mediafax, că telefonul de pe care a sunat Alexandra la 112 era chiar al agresorului, Gheorghe Dincă.

Bărbatul își lăsase mobilul în garajul în care o legase pe fata de 15 ani. Aceasta a reușit să ajungă la telefon și să apeleze de 3 ori la numărul unic de urgență. Anterior, surse din cadrul Poliției spuneau, tot pentru Mediafax că sunt luate în calcul și alte ipoteze, cum ar fi ca telefonul să aparțină unei alte victime sau unui complice.

Știre inițială

Aceste surse au spus că telefonul de pe care fata a sunat să ceară ajutor ar putea să fi aparținut unei alte victime sau chiar unui complice, anchetatorii având mai multe piste la această oră.

Alexandra a apucat să sune joi de trei ori la 112. Ultimele cuvinte au fost „Vine, vine”, iar apoi apelul s-a întrerupt brusc, a confirmat chiar Ioan Buda, șeful Poliției Române, demis seara trecută din cauza modului defectuos în care s-a acționat la Caracal.

Citește și: EFECTUL CRIMELOR DE LA CARACAL! ȘEFUL POLIȚIEI ROMÂNE ȘI PREFECTUL DE OLT AU FOST DEMIȘI

Fata a reușit, joi dimineață, să apeleze 112 și să ceară ajutor. De trei ori. La 11:05:41, pentru 45 de secunde, la 11:06:25, pentru două minute și douăzeci de secunde, și la 11:12:36, pentru un minut și treizeci și opt de secunde.

I-a spus dispecerului poliției că nu știe exact unde se află, însă este o casă veche, aproape părăsită și a furnizat o adresă de pe o carte de vizită pe care o găsise în locația în care se afla, precizând că nu știe dacă este cea la care este sechestrată. Alexandra le-ar fi spus polițiștilor că este legată cu sârmă la picioare și că a fost violată, potrivit lui Alexandru Cumpănașu, care este rudă cu fata.

Cumpănașu: Un polițist i-a spus tatălui Alexandrei, când s-a dus să anunțe dispariția ei, că ”dacă e încurcată cu vreunul e bun de plată”!

Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei despre care se crede că a fost ucisă și arsă în Caracal, spune că că polițiștii din oraș i-au spus lucruri revoltătoarei tatălui fetei când acesta s-a dus să reclame dispariția ei. Oamenii legii i-ar fi spus tatălui fetei că e bun de plată dacă aceasta “s-a încurcat cu vreunul”, transmite Mediafax.

“Șeful Poliției din Caracal s-a adresat în felul acesta tatălui Alexandrei. Dacă după ce s-a realizat o parte din percheziții, a spus că <<dacă e încurcată cu vreunul și se va constata e bun de plată>>. asta îi spunea”, a declarat unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, care este președinte al Coaliției Naționale pentru Modernizarea României.

Citește și: OROARE LA CARACAL! PRIMA IMAGINE CU SUSPECTUL ÎN CASA UNDE S-AR FI GĂSIT CORPURILE CELOR DOUĂ FETE DISPĂRUTE! FOTO ÎN ARTICOL

Alexandru Cumpănașu relatează că vărul său a rămas blocat în fața acestor cuvinte. Mai mult, un alt angajat al Poliției i-a cerut tatălui fetei să se gândească de două ori dacă vrea să depună sesizare pentru dispariție. “Un alt angajat i-a pus când s-a dus să depună plângere: “să te gândești bine că fetele astea se întorc după o zi-două acasă”, el fiind un tată disperat”, a mai spus Cumpănașu.

Sursa foto: realitatea