Crime Caracal. Anchetatorii au găsit noi oase în curtea lui Gheorghe Dincă! Curtea bestiei seamănă cu un cimitir

Curtea lui Gheorghe Dincă pare un adevărat cimitir. După ce miercuri au găsit fragmente osoase, care ar fi umane, astăzi anchetatorii au găsit noi fragmente osoase, dar încă nu se știe dacă sunt de om sau nu.

Toate aceste fragmente osoase vor fi trimise în laborator pentru a fi testate și comparate cu ADN-ul Luizei și Alexandrei. Tot în cursul acestei zile, anchetatorii cercetează cu atenție materialul extras din telefoanele, laptopul și aparatul de fotografiat al lui Gheorghe Dincă. Anchetatorii ar fi găsit în calculatorul lui Gheorghe Dincă mai multe filme cu caracter sexual. Acum, ei verifică dacă există și imagini cu minore pe dispozitivele ridicate din locuința bărbatului, potrivit stirileprotv.ro.

Încă cinci fete dispărute corespund profilului criminalului Gheorghe Dincă

Informație bombă, pe surse, din ancheta de la Caracal. Anchetatorii au cerut încă de la început o listă cu toate persoanele care au dispărut din zonă. Ținând cont de faptul că Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu au trăsături asemănătoare, fiind ambele brunete, frumoase și cu păr lung, anchetatorii au conchis că Dincă are un tipar.

Citește și:  CRIME CARACAL. MONSTRUL GHEORGHE DINCĂ, TRATAMENT PREFERENȚIAL ÎN AREST! ANCHETATORII ÎI SATISFAC TOATE POFTELE

Conform unor informații citate de jurnaliștii de la știripesurse.ro, nu mai puțin de cinci fete dispărute din zonă corespund profilului preferat de criminalul din Caracal.

Sursa foto: realitatea