Crime Caracal. Discuția halucinantă dintre polițist și Alexandra: „Bine, bine, stai acolo! Nu mai ține linia ocupată”

Rămâi fără cuvinte! S-a aflat ce i-a spus polițistul Alexandrei când tânăra cerea ajutor. Asemenea tupeu nu s-a mai văzut. Nepăsarea celui cu care a vorbit adolescenta la telefon a contribuit la tragedie.

Update: Deputatul USR Stelian Ion a afirmat, luni, după audierea reprezentanţilor STS în Comisia pentru apărare, că sunt “răvăşitoare” convorbirile dintre Alexandra şi operatorii 112, adăugând că vor ieşi în cadrul anchetei “nişte disensiuni”, pentru că există “un fel de conflict” al declaraţiilor între instituţii.

“Pe de altă parte, ştiţi foarte bine, că astăzi am ascultat acele convorbiri între victimă şi operatori. Vă spun un singur lucru: este răvăşitor, este pur şi simplu devastator şi personal, dar cred că şi colegii mei suntem foarte dezamăgiţi. Cu siguranţă, vor ieşi în cadrul anchetei nişte disensiuni. (…) Spun la modul general, pentru că există un fel de conflict aşa al declaraţiilor între instituţii, în loc să aibă, să facă front comun şi să dea informaţii cu acurateţe către public, faptul că nu au făcut acest lucru a condus la informaţii contradictorii, la informaţii care pot fi şi manipulări la un moment dat, pentru că există interese foarte mari pentru a arunca toată vina pe cealaltă instituţie, aşa încât vă rog să priviţi cu rezerve tot ce vine fără să aibă un caracter oficial. Trebuie să îi facem pe cei din autorităţi să ne spună în mod oficial care sunt datele câtă vreme nu se periclitează ancheta”, a afirmat Ion, după şedinţa Comisiei de apărare în care au fost audiaţi reprezentanţii STS.

Știre inițială

Ies la iveală amănunte de neimaginat. Ei ar trebui să ne apere, dar fac exact opusul. Alexandra Măceșanu, fata răpită, violată și ucisă de Gheorghe Dincă, a trecut prin clipe șocante. În ultimele ei clipe din viață a avut o discuție halucniantă cu operatorul STS.

Potrivit surselor Digi24, Alexandra a fost timorată de polițist care o inhiba prin atitudinea lui, ba chiar ar fi fost recalcitrant. Tânăra le-a dat polițiștilor un detaliu elocvent care reducea aria de la 250 de case la jumătate. Nu le-a zis cartierul exact, dar le-a dat un indiciu, mai spun sursele.

Citește și: HALUCINANT! “GHEORGHE DINCĂ, TE RESPECT PENTRU CE AI FĂCUT!” CINE ÎL APĂRĂ PE MONSTRUL DIN CARACAL! VIDEO ȘI FOTO

În plus, faptul că Alexandra suna și închidea apelurile era din teama că vine criminalul ei. Polițistul nu a crezut că ce se întâmplă este chiar așa cum relata fata, deși plângea și era terifiată.

Polițist: Unde ești, mă?

Alexandra: În Caracal, în Caracal!

Polițist: În Caracal, unde?

Alexandra: În Caracal…

Polițist: Bine, bine, stai acolo. Rămâi acolo că îți trimit eu echipaj, dar nu mai ține linia ocupată.

Potrivit surselor, polițistul i-a spus de trei ori Alexandrei să rămână unde se afla, în condițiile în care era răpită și legată cu sârmă, mai spune sursa citată.

Sursa foto: facebook