Crime Caracal. Monstrul Gheorghe Dincă, tratament preferențial în arest! Anchetatorii îi satisfac toate poftele

Crime Caracal. Monstrul care a recunoscut că a ucis, violat, chinuit și ars două fete tinere, a plimbat anchetatorii pe mai multe piste false, și cu toate astea se bucură de un tratament preferențial în arest. Este vorba, bineînțeles, despreucigașul violator din Caracal, Gheorghe Dincă, care pare să fie tratat regește de anchetatori.

Toate operațiunile de căutare la casa lui Gheorghe Dincă au fost amânate preț de câteva zile, timp în care monstrul a fost dus de anchetatori la spital și chiar la INML de unde a încercat să scoată un certificat medico-legal care să ateste că a fost, susține el, agresat de polițiștii care au descins în casa lui.

Mai nou, Gheorghe Dincă are o serie de pretenții care îi sunt satisfăcute zi de zi de anchetatori, dezvăluie știripesurse.ro. Criminalul le-a cerut oamenilor legii, zi de zi, țigări, sticle de apă și haine curate în care să se schimbe. Oamenii legii nu doar că i-au pus la dispoziție toate aceste lucruri, dar i-au și oferit un scaun pe care să se odihnească în timpul anchetei.

Citește și:  CRIME CARACAL. GHEORGHE DINCĂ PRIMEA BANI DIN TRANSFERURI BANCARE! ALTE DETALII SURPRINZĂTOARE DESPRE CRIMINAL

Mai mult, dacă scaunele au fost prea puține, anchetatorii au preferat să stea în picioare pentru a-i face loc lui Dincă. Toate acestea în timp ce familia Luizei Melencu nu știe încă dacă fiica lor a fost sau nu ucisă.

Sursa foto: caputura video