Crime Caracal. SMS primit de Gheorghe Dincă: Știm că fata e la tine! Elibereaz-o!

Crime Caracal. Într-unul din telefoanele lui Gheorghe Dincă a fost găsit un SMS esențial, iar conținutul acestuia a fost prezentat, sâmbătă seară, de Andreea Sava, în exclusivitate, la Antena 3.

”Știm că fata este la tine. Eliberează fata!” scria în mesajul de pe telefon. ”Putea să vină de la cineva din rețea sau putea să vină de la o autoritate (…) Au sfidat totul la vedere și e clar că e o protecție a acestor rețele care aduc mulți bani” consideră Norica Nicolai, avocat și fost procuror.

Afirmațiile sale au fost întărite și de avocatul Ingrid Mocanu. ”Este foarte, foarte posibil să fie de la autorități” consideră ea.

Gheorghe Dincă, în fața anchetatorilor: Am crezut că sunt prostituate!

Gheorghe Dincă, presupusul criminal din Caracal, a făcut noi declarații în fața anchetatorilor. Potrivit surselor Antena 3, Dincă ar fi spus că tinerele sunt toate femei de moravuri ușoare și le-ar fi aruncat bani Luizei și Alexandrei pe bancheta din spate, pentru ca ele să facă sex cu el

Citește și: CRIME CARACAL. GHEORGHE DINCĂ, MONSTRUL UCIGAȘ, A ADOPTAT O NOUĂ ATITUDINE FAȚĂ DE PROCURORI

Declarațiile sale sunt contradictorii, spune la un moment dat că nu știa cum le cheamă, dar le pusese o serie de întrebări intime. A spus că nu o cunoștea pe Luiza și că a luat-o la ocazie, apoi când fata a spus că a încercat să scoată bani de la bancomat și nu a reușit a presupus că este o aluzie. I-a aruncat bani, dar fata nu s-a atins de ei și i-a spus că este virgină.

Cu Alexandra ar fi procedat la fel, spunându-le anchetatorilor că i s-a părut ”ușuratică”. Telefoanele celor două le-a aruncat din mers, pe fete le-a lovit și le-a aruncat telefoanele.

Sursa foto: captura video